ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Selam, Warhammer Online satacağım. Kutu var, aktif aylık ödeme bulunmuyor. Pek önemli şeyler değil ama belirteyim yine de: Karak Eight peaks Destruction'da rank 12 marauder Axe Bite Pass Order'da rank 16-17 bright wizard karakterlerim bulunuyor. şu anda 50 ye satılıyor sanırım oyun, 40-45 ytl gibi bir fiyata bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 elime düştünmü lan arda. napıyım ben şimdi seni kendi bölümünde artislenmeyi biliyosun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 kitle gitsin topicini :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 düşünüyorum napsam acaba diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 stiki yap kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 ben bunu tuncanın bölüme taşımayı düşünüyom aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar