ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 techdirtteki yorumlar çok feci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Google video mu kapatılmış? Bende açılıyorda, öyleyse bi oha çekicem. Banlanmamak için bununla yetinicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 techdirt said: Perhaps Turkey Should Just Ban The Entire Internet from the adding-another-one dept It would appear that the Turkish government and courts are a bit trigger happy when it comes to flat-out banning websites for almost no reason at all. In the past, we've reported on Turkish bans on YouTube, Slide, Wordpress.com and Google Groups. Now, via Slashdot, we see that a Turkish court has banned all of Google's Blogger service including all of the blogs hosted at blogspot.com. Unlike the bans of the other sites, which happened after people who were offended by content found on each complained, it appears that the Blogger ban was due to a Turkish TV service, Digiturk, which was upset that some Blogger users were posting links to unauthorized streams of Turkish football matches. Yes, you read that correctly. Because a few bloggers had linked to (not even hosted) some unauthorized streams of a sporting event, Digiturk was able to ban all of Blogger. At this point, you have to wonder why Turkey allows the internet at all. iran'ın iyi yanlarını aldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 bende yasaklı değil,dns falanda değiştirmedim,Tellcom a daha gelmemiş karar demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 YÜRÜ BE ULAŞTIRMA BAKANI. HELAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 dün gece kapalıydı, bu sabah açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 3. dunya ulkesi interneti kesfediyor iste. mahkemeler ulke kadar butcesi olan koca sirketlere yaptirim yaptiriyor "kendi capinda". turk ip'lerini banlayan sitelere felan acayip kizardim onceden simdi iyi bile yapiyorlar diyorum. yillardir avrupaliyiz diyerek kendimizi kandiriyoruz, ne avrupasi ulan cahil orta asyayiz iste. boyle teknoloji haram, en kisa zamanda irak ve iran gibi ozumuze donmeliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 chip.com.tr said: YouTube, WordPress, Blogger ve daha niceleri... Her geçen gün yeni bir sitenin kapatılması artık kimse için sürpriz değil. Ama bazen bazı teknoloji siteleri da ipin uçunu kaçırmıyor değil. Bunun son örneği bugün yaşandı. Bazı teknoloji siteleri, sabah saatlerinden beri Google Video'nun erişime kapatıldığı haberini veriyor. Ancak aslında böyle bir kapatma söz konusu değil; en azından şimdilik... Görünen o ki, video.google.com adresine sadece birkaç saat için erişilemeyince, yeterli araştırma yapılmadan, hemen sitenin yasaklandığı fikrine varılmış ve bu da karşımıza yeni bir yasak haberi olarak çıkmış. Öyle ki, İstanbul'da çok kısa süren bu sorun, Antalya'da akşam saatlerine kadar devam etti. Ancak şu an hemen her yerden Google Video'ya ulaşılabiliyor. CHIP Online yorumu: Şimdi gelin bugünü özetleyelim: Blooger'ın yasağı kalktı ama yeterli delil olmadığı için... Yeterli delil toplandığında site tekrar kapatılabilir. Bazı teknoloji siteleri, video.google.com'un yasaklandığı haberini verse de böyle bir durum şimdilik söz konusu değil. Şimdilik diyoruz, çünkü her an her şey olabilir! Yeterli araştırma yapılmadan bu tip bir haberi yayınlamak doğru değil; ancak bu durumu artık hepimizin site kapatmaları konusunda paranoyak olma aşamasına gelmemize de bağlayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 said: It would appear that the Turkish government and courts are a bit trigger happy when it comes to flat-out banning websites for almost no reason at all. Budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 site açık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 yeterli delil toplanamadı cart curt diye açılmıştı diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 ana geri dönen site kapatma davası mı var? ben direk başvuru ile kapatıyorlar sanıyordum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 http://www.bobiler.org/upload/photographs/139574376y.jpg bobiler.org dan alıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 nocom said: site açık ? http://forum.paticik.com/read.php?5,3667351,page=3#msg-3668873 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Ardeth said: ana geri dönen site kapatma davası mı var? ben direk başvuru ile kapatıyorlar sanıyordum sdf başvuruyla kapatılıyo, daha doğrusu kapatılıyo sonra başvuru yapılıyo gerı donerse acılıyo. sucu ispatlanana kadar suclu yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 o zaman ben akp nin sitesine sudan bi sebeple dava açsam kapanıcak mı direk? en azından dava sonuçlanana kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 yok elemanların insiyatifi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 said: by Anonymous Coward - Oct 27th, 2008 @ 12:29pm All else aside, "Digiturk" is the greatest name for any company ever, period.lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 mulgear6 said: o zaman ben akp nin sitesine sudan bi sebeple dava açsam kapanıcak mı direk? en azından dava sonuçlanana kadar? hayır abi o mahkeme sonuçlanana kadar kapanma olayı hakimin takdir yetkisi ile alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 misal adnan hoca muhtemelen "sen adnan hocamıza nasıl laf edersin" diyen hakimleri kullanıyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 turkiyede internet siteleri tutuklu yargılanıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 kenzap said: mulgear6 said: o zaman ben akp nin sitesine sudan bi sebeple dava açsam kapanıcak mı direk? en azından dava sonuçlanana kadar? hayır abi o mahkeme sonuçlanana kadar kapanma olayı hakimin takdir yetkisi ile alakalı.değil. bir yer var oradan online şikayet ediyorsun onlar kapatıyor gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar