alperozg Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Bildiğiniz crack i olan yada bedava kendini updateleyen, bilgisayarı tertemiz yapabilecek bir program var mı? Şu an sadece nod32 kullanıyorum, spyware, keylogger fln bulabildiğini zannetmiyorum. Sağlam bir programa ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 nod32 ye sağlam demiyorsan sana yardım etmek içimden gelmez :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 nod32 den bende memnunum yıllardır onu kullanıyorum ama benim bi security programına ihtiyacım var, dışarıdan olabilecek bağlantıları ıvırzıvırları belirleyebilecek birşey. en son lockdown2000 kullanmıştım adındanda anlaşılacağı gibi "2000" öyle bir program arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 nod32nin firewallısı var. eset smart security. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 eset internet security kullan o zaman. nod32 nin yanına firewal spyware falan eklenmiş hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 sess see sseee ssss Himmet abi! bi! bi! bi! bi! i! i! i! ! ! ! abi eko yapıyo bu mikrofon?! mikrofon fon fon fon on n n n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 link verebilir misiniz yani crack i fln da lazım yoksa www.astalavista.box.sk dan arıycam ama dosyaların çoğu zararlı zımbırtılarla dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 bak bu postu attın konuyu kitleyecekler. yassah arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 alperozg said: link verebilir misiniz yani crack i fln da lazım yoksa www.astalavista.box.sk dan arıycam ama dosyaların çoğu zararlı zımbırtılarla dolu kırek mırek yasak şeyler bu forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 orjinal mi kullanıonuz hepiniz walla helal olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 yooo :D dfsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Burnumun dibinde varmış program şimdi farkettim, Torrentleech te buldum, teşekkürler herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 oper said: bak bu postu attın konuyu kitleyecekler. yassah arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar