GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ahahahahahah =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 o tuzlu değil. KILLI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ahhahah şişko nurinin fakirlik zamanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 bence şey yap ben bazen şamfıstığında (öyleydi dimi adı) öyle yapıyorum böyle soy, sonra yerken bi lokma da kabuktan at ağzına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Bu nedir ya :D Gugıldan çıktı bnm suçum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 onu da yapıyorum bazen. soyuyorum. sonra soyduğum kabuğun bi kısmını alıyorum ağzıma atıyorum fıstıkla birlikte. off napıyorum ben yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ahahahaahasdajd o resim ne be gece gece ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 oper said: onu da yapıyorum bazen. soyuyorum. sonra soyduğum kabuğun bi kısmını alıyorum ağzıma atıyorum fıstıkla birlikte. off napıyorum ben yaa ya bence çok iyi yapıyosun bu işin tek yöntemi bu ben destekliyorum seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ahah resim çok korkunçmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Fıstık sonsuz saygı sevgi beslemek kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 soyulmus fıstıkla ılgılı berbat bı fıkramsı bısey vardı ama hatırlayamadım bı turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 tuzlu fıstığın kabuğunun yarısı soyulur, atılır. geri kalanı direk miğdeye. yanında da bira varsa bütün gün yenir/içilir. sonra kusup ele yüze sürülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ikişer ikişer yiyin bi tanesini soyun bi tanesini soymayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar