Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 oyun başlamadan 3 gün önce başladım oynamaya hala ödeme yapmadım ne iş neden kk istemiolar benden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 collectors ise kasimin hede hodosune kadar uzattilar sureyi benim ole en azindan ehe belese "oynayamiorum" oyunu, yogunluktan lol ya.. talihimi.. seviim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 haa süpermiş iyikide CE almışım 2. 40 ı yapar serverlar dolana yeni peçler gelene kadar ders kasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Barbekü said: haa süpermiş iyikide CE almışım 2. 40 ı yapar serverlar dolana yeni peçler gelene kadar ders kasarım "hede hodo" kisminin o kadar uzun bir zaman araligi oldugundan supheliyim haci.. ;) bir kontrol et yinede lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 bence senden o kadar memnun kalmislarki bilemicem artik nassa :P eve para yollarlarsa sasirma 12euro fln :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Open betada oynayanlara 1 hafta ek süre gelmişti, sonradan haber kaldırılmıştı gerçi ama geldi demek ki. Open beta + standard preorder headstarta girdim, 1 Kasım'a kadar açık account daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 hmm o zamn bizimki 1 aralıka kadar açık olsun lan o kadr ce aldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Barbekü said: hmm o zamn bizimki 1 aralıka kadar açık olsun lan o kadr ce aldık abi account management sayfasi acilmiyormu? ordan baksana.. ehe bize de sole.. hepimize hayrin dokunsun :P nasi fikir? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar