fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 ahahahaha süppermiş :-)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Yani bir site ancak bu kadar yalın ve net olabilir... Lol ki ne lol...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Maggie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 İçeriği sadece bu değil yani şimdilik bu da. 1-2 ay önce savaşla ilgili bir yazı vardı. O da böyle bir şeydi(soru kalıbında değildi tabi), güzeldi.
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 ahahehea süfer ya acaip sevdim =D[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes..
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Admin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 budur ehe :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :)
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 lol katılıyorum bende :)[signature][hline] The Truth is out There
Maggie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Karanlik.Org (Yazmaya usenenler icin.)
tunca Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 lool[signature][hline]Krakilin lvl 7 dark fighter - bartz Riruix lvl 9 dark fighter - kain
Fiercewind Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 :) güldüm baya :lol:[signature][hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki: Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum. Yasasın Cin!
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Admin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Güzelmiş[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
metboy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 süper :D[signature][hline];;suitfly icq
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 duygu ve düşünceleri çok iyi dışa yansıtan harika bir eser.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Ahaha çok hoş :D[signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard ----------------------------------------- Crosby,Stills,Nash & Young
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 :)...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
neter Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 yazık içine işlemiş garibimin, kahkaha falan attım :)[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ...
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 muhahahahha Süper! Helal olsun demek istiyorum yapımcı arkadaş buralardaysa ;) :tebrikz:[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
WindShade Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 lol guzelmiste bisi merak ettim siteye nasi giris yapicaz ?[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Delikanlı taraftar renkli takım tutar.- R i z e Spor -
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 yapamıyorsun, çünkü webmaster öss yüzünden siteyi geçici süre kapatmış :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
arian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Ciddi öldüm :) İlk başta mal malda okuyorum sonra bide ciddi ciddi soruya cevap vermek için "D" şıkkının üzerine tıklamaya çalışıyorum, daha sonra bide kendime güldüm :)[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing
Mexican Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Süper yapmış girişi ahuahaha :D[signature][hline]I turn my hopes up to the sky I'd like to know before I die Memories will slowly fade I lift my eyes and say Come on take me away Come on take me away MEXICAN
Creel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 hakkaten deli bisi :)[signature][hline] Crean Frostfel Novice Marksman on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?"
elesso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 ahah,harbi harbi ilk bi kaç cümleyi sindire sindire normal testteymişm gibi okumaya başladım sonra koptum :)[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------
Natural Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 :D güzell[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Öne çıkan mesajlar