Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Merhabalar, Son 1 haftadir flm Dax denilen sertlestirmeyen ama sekil vermeyi kolaylastiran kati spreyvari bi maddeyi kullanmaya basladim.. Daha onceden ve de hala kullananlar bi yorum yazsa guzel olur.. bi de icerigini bilen varsa zararli midr degil midr? Mesela jole buna gore daha mi cok zararlidir.. Wax diye de bisi warmis Dax dan fark i ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 kendine özen gösteren paticikler için kozmetik sayfası öneriorum :) hepinis metroseksüel oldunuz yaw, allah sonumuzu hayır etsin :-)[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 +1 lol be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 haha walla simdi bi topic daha acicaktim baska bi topic altinda da BabacumMostors kozmatik bolumu istemis.. Acalim bi Alis veris kozmatik bolumu hepimis metrosexuel olalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hudubet Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 metrosexuel patiler!haahahaha ehehehe :).[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggle, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Biryantinide iyi yıkamak lazım ;) bit sorunu çıkıyor sonra eheh bir arkadaş,yazın kampta Biryantin kullanma salaklığına girmişti,siz düşünün gerisini ;) böyle hop hop zıplayan bitcikler..(bit zıplarmıydı?)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Limon Rulez, saçtan artanını gözünüze damlatıp süper parlak gözlere sahip olabilirsiniz :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Başıma gelen son hadiseden sonra saçıma en ufak bir şekillendirici, sertleştirici hatta ve hatta sabitleyici madde sürmemeye karar verdim. Kullanmayın, zararı elbet bir gün çıkıyor. Ne kadar bana bişe olmaz desenizde çıkacaktır buna emin olun.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 paticiklerim, ne oldu sizlere boyle, yok tuy dokucu kremler, yok daxlar waxlar :) bi kere efenim dax daha cok uzun saclar icindir, saci sekillendirmekten cok daha kontrol edilebilir yapmaya yarar, yani coook ufak bi miktari kocaman saca ve de kuruttuktan sonra surmek gerekiyor, jole gibi kullanirsaniz kurumamis heykel kafa olursunuz, kendinize gelin, jole kullanin[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 dax ı bilmiyorum ama wax sertleştirmeden, parlatmadan şekil vermeye yarıyor ve kullanışlı. sadece sürmek biraz zor. onun dışında wax +1[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 daxi waxi (: ne bunlar asbi bende bıraktımjöleyi saçlar dökülüyor , hiç bulaşmayın ya[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 said: Trojanmistress, 30 Nisan 2004 17:27 tarihinde demiş ki: kendine özen gösteren paticikler için kozmetik sayfası öneriorum :) hepinis metroseksüel oldunuz yaw, allah sonumuzu hayır etsin :-) eee yeni nesil hatunlar bole beğenio :-) :P[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 hadi ağalar bayanlar oriflame ci geldieeee[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 arkadaşlar kampanya başlattık her eve bir metroseksüel con con girecek artık mesela bizim evin mcc si benim[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 valla Dax uzun saclar icin degil ustunde for short hairs yazio... Kozmatik bolumu isteruk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar