Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Teşekkürler Emre her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsan.
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 cuma günü yaptığımız neydi lan c.tesi işten sonra uyudum ben valla cuma günüde yaptık diye hatırlıyorum ben ama hayal herhalde o :) ayrıca ortama hatunda getirdim onların beceriksizliği valla bok atmayın şimdi buluşma cuma idi kız geliyor dedim diye patiye c.tesi yazmış gwindon cuma günü ben buluşmayı yaptırdım karıda geldi . (nokta) fotolar bile var go away şimdi
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ahuauhuha :D gülşah filan yok şewkiye xD nese kardeşler kusura bakmayın siz fail oldunuz yiyin o lafları bakayım sonrada ne yaparsanız yapın sevgiler
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 edik... abooo bilmediim şeyler varmş...
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 var sana :D edik : eğlendim lan tekrar okuyunca off ahuauhahua zuhahuauhuha
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 edik... pardon kızdılar bana... utandım...
sesu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 yeter gidin abaza muhabbetinizi başka yerde yapın sizi mi okuyacağız sabah sabah.
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 girmiyorsun konuya okumuyorsun çıkıp sen gidiyorsun asıl ok ? nasıl fikir . antenoviç
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 o zaman sen okuma farkın olsun hayata farklı bir gözle bak ;) nasıl bir mantıktır herkes okuyor demek cx cx cx mouselar zorla bu konuyu tıklıyor haklısın zaten yoksa virüs girer ehehe te allam
Öne çıkan mesajlar