Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Teşekkürler Emre her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 cuma günü yaptığımız neydi lan c.tesi işten sonra uyudum ben valla cuma günüde yaptık diye hatırlıyorum ben ama hayal herhalde o :) ayrıca ortama hatunda getirdim onların beceriksizliği valla bok atmayın şimdi buluşma cuma idi kız geliyor dedim diye patiye c.tesi yazmış gwindon cuma günü ben buluşmayı yaptırdım karıda geldi . (nokta) fotolar bile var go away şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ben dedim biz buluştuk die :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ahuauhuha :D gülşah filan yok şewkiye xD nese kardeşler kusura bakmayın siz fail oldunuz yiyin o lafları bakayım sonrada ne yaparsanız yapın sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 edik... abooo bilmediim şeyler varmş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 var sana :D edik : eğlendim lan tekrar okuyunca off ahuauhahua zuhahuauhuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 edik... pardon kızdılar bana... utandım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 yeter gidin abaza muhabbetinizi başka yerde yapın sizi mi okuyacağız sabah sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 girmiyorsun konuya okumuyorsun çıkıp sen gidiyorsun asıl ok ? nasıl fikir . antenoviç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 öyle bir şey yok. herkes okuyor burayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 o zaman sen okuma farkın olsun hayata farklı bir gözle bak ;) nasıl bir mantıktır herkes okuyor demek cx cx cx mouselar zorla bu konuyu tıklıyor haklısın zaten yoksa virüs girer ehehe te allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Eh ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar