Cuce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 bende gece gece aptal+fizik+ci kelime/kelimeciklerini bir arada kullandım, hemde şahane bir düzen ve vektorde kullandım, bende yatabilirim. ayrıca lan parti negzel negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Lan parti olursa düşünebilirim.Sanırım pazartesi işe başlıyıcam,sonra da nah görürüm ist falan.Pazartesiye kadar yapın aloooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 ay lav yu pati naak <3, (şevkiben) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Buluşma cumartesi akşam saat 8de Taksimde olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Sorduk mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 sormadıysan yol alır gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 sormadıysam ne yapayım da dememiş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Sakin beyler. edit: ve de niyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Lütfen gidin lan buluşmaya, kendinizi feda edin Paticik'in geleceği için. "Buluşmama kimse gelmedi //.-" muhabbeti çekmeyelim sonra 2 ay boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Kalsiyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Sandoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 buluşmaya kimse gelmedi derken ? :D şu an 15 kişilik bir listemiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 "liste" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Listeyle karşılıklı muhabbet edersiniz ( : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 beIlow + 9 gwindon eregon (bölemiydi lan) nymph duende ucanadam malkavian aktiftablet (kesin değil bu) gerisinin nicklerini hatırlamıyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Ben de Paticik Buluşması ayarlicam. Listeyi de hazırladım; Asteroth +12 Ekmek (Kesin Değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 o 9 kişi içinde 4 5 tane pati var nicklerini unuttum o yüzden öle yaptık be gülüm :) yap buyur başarırsan .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Bi de liste var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Biz yaptık bayağı buluşma ya, eski sayfaları araştırırsan görürsün bol bol. "+9" şeklinde değil de, katılan herkesin kendi nick'lerini falan yazdığı konulardı hem de, enteresan tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Gülüm. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Hadi katılan herkes kendinden öncekinin nickini yazsın ben başlıyorum asteroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 gidip birbirinizi trollesenizde konuyu birbinize benzetmeseniz . Bir çok buluşma ayarladım bir çok buluşmada bulundum biliyorum neyin nasıl olacağını merak etme :) . Özel mesajla filan hallediyorum ben . istanbulda daha önce buluşma yapmışlığımda vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Aa yanlış anlaşılmasın kesinlikle, eminim daha önce böyle buluşmalar ayarladığından. Sadece hatun fotoğraflarıyla cezbetmeye çalıştığın patilere böbrek uyarısı yapmak istemiştim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Lol merak etme tanıyan bilen biliyor :) . Cezbetme olayınında geyiği var :) . Lol nese by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 :) by :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar