Cons Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 sen iniyorsunuz bakiyim aşşağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 C O N S Sen hala burda mısın! Alanından konu siliyorlar haberin yok asfasda @Dory:Yürü be kim tutar seni haklı davanda sonuna kadar arkandayız. @Osso:Nerde bu devlet nerde bu millet isyanını bekliyoruz tavrını koy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Cons said: sen iniyorsunuz bakiyim aşşağa AHAH SÜTÜ PÜSKÜRTÜODUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Ekmek çık söyle kime sildirdin yanlış insanlara yanlış laflar etmeyelim direk doğru insanlara yöneltelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 yonetimden hesap mi soruyosun arkadasim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 aynı şey size yapılsa iyi mi olurdu orçunla yer değiştirin bi ajsdasjgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Evet yönetimden hesap sorucam tabi silen arkadaş çıkıp ben sildim şu sebepten diye mantıklı bişey söylerse başka. Ha yok çıkmazsa silen ortaya bende çeker giderim bırakıp gidenlere bir tane daha eklenmiş olur ne bana dert ne foruma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ben sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 şükrü sildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 bu konuyuda kitliyorum hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 O zaman silen arkadaşla ilgili iyi niyetler içeren bol bol cümle kurduğumu da biliyorsun sanırım aqu =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 o cumleleri bi kagida yaz, sonra da kagidi kivirip kivirip cope at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Yazdım kağıda kıvırdım da ama seni bekliyor çöpe gitmek için ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 bugun bunu silen, yarın benide siler hayatından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar