Taina Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Evet Arkadaslar Bizlere Bu Kadar Yardımcı Olan [her konuda] bir Siteye Sizce Bizlerin Tesekkür Borcu Yokmu? Tesekkürler..........[hline]!!!!!!!!!!Kanatların Varsa Uçarsın!!!!!!!!!!! İcq:147842315 E-mail:[email protected] Sheak Soyrel's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 bence var[hline]www.soh.tr.gs -Neden Amerika ile IRAK savaşına hayır diyorsunuz ? -Neden demiyim ki -Sen PVP'den bıktınmı ki diyorsun? -Yıh yıh yıh yıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 var var hatta bunun için yukarıda paticik.com diye bi bölüm var hane bu site ile ilgili şeyleri oraya yazalım diye:p[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 orası acık deil o yuzden ben uo ile ilgilendiim icin uo cu arkadaslarımın tesekkur etmesini temmenni ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 bızlerde tsk edıyorus[hline]+ Bloody Nicotine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 neden UO Sphere Server Bölümünde teşekkür ettik onu anlamadım. Ben ama madem burası uygun görüldü *! Hala anlamamıştır* burda edelim teşekkürlerimizi o zaman[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redpaladin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 benden de cok tesekkurler valla [her ne kadar da sorularıma cevap alamasamda[bazılarına]yinede sufer bi site ][hline]The Ørc Captain ][ u ]/[ß{€}RØ][[€ ][[µmbërØne icq:5621814 Diablo Rullz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 evet yaaaaaa bi ara database göçtü napçamızı şaşırdık 2-3 hafta paticiksiz gerçekten çok kötüydü iyiki varsın paticik :)[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar