-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 şimdi dün cd nero express kullanarak mp3 ten audio cd yaptım mp3leri ben çevirmedim nero otomatikman çevirdiğinden, burn etmeye başladığında cd-r gayet normal çalışıyodu bittikten sonra deneme amacıyla müzik setinin cd romuna taktım hiç bir hareket yoktu,play e basıyorum boş cd gibi ne çalıyo ne track değiştiriyobiliyosun belki sorun müzik setindedir diye arabada da denedim orda da çalmadı sonra arkadaşın bilgisayarda denedik onun bilgisayarda çaldı ondan sonra biligsayara taktım audio cd olarak okudu fakat bilgisayarımna girip mouse u üzerinde tuttuğumda boş alan 0 mb kullanılan alan 0 mb gösteriyo sonra cd nin içini görüntüledim, track1-16 ya kadar şarkıları gösteriyo,çalıştırıncada çalıyo yanlış yaptığım bişey mi var yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 belki kullandığın müzük sistemleri kopya cd'leri desteklemiyordur[signature][hline]1...2...3... ee ya sonrası ? Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 benimde böyle bir sorunum var mp3 leri hangi program aracılığıylan Audio cd şeklinde yazabilirim.Nero tek başına yapıo mu ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Niro dan audio cd olarak giriyorsun, şarkıları sürükleyip bırakıyorsun, kendisi hallediyor. 70 dk dan fazla yazamazsın yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 cd yazici ya da player biraz dandikse ya da ikisinden birinin lensi eskidiyse bu tarz durumlar oluyor. benim laptopumdaki dvd yazici oyle bir hale geldi ki, kendi yazdigi bazi cdleri bile okuyamiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karhan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Bide yazma hızını düsük tutup ole denemelisin. Ayrıca kalitesiz cdlerde sorun yapabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 evet doğru diyo arkadaş katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar