Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CPU kullanımı --> %100

Dynun

Öne çıkan mesajlar

Öeah. Worm vardır. bilmemne vardır dedim. 2 yıldır format yemiyor makie şişmiştir dedim.

Formaat attım. 3. günü.

garip bi şekilde hiçbişey yapmazken %100 cpu kullanımı görüyorum.
10 dakkadır öyleydi. şimdi %5e düşmüş. Nası oluyo onu da anlamadım.

Bi öyle bi böyle. Arka tarafta çalışan bişey de yok.
Fikriniz var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

system idle process dye bi zımbırtı var, bilgisayar idle oldugunda yani bi islem yapmiyoken o cpu kullanıyomus gibi gozukuyo, ama bilgisayarı yavaslatmaz, sen mesela cpuyu%40 kullanıcak bisey acinca o geri kalan yuzdeye duser gibi
hani %100 gozukuyoken program acıp muzik dinleyip vs bisiler yaparken bi yavaslama bi rahatsızlık hissetmiyosan odur o %100 gozukmenin sebebi, onemsizdir
Sosyal ağlarda paylaş

dinan sen "performance" sekmesinden bakıyorsun sanırım cpu tüketimine? sintisyzer da "processes" sekmesinden.

system idle demek zaten "boşta duran sistem" demek. yani sistemin %10'unu mevcut işlemler tüketiyorsa, system idle %90 görünür. system idle bir işlem değildir ve "performance" sekmesindeki cpu tüketim grafiğine yansımaz..

dinan sen bir de "performance" sekmesinden "CPU" kolonuna bak, hangi exe tüketiyormuş sistemi öğrenmek için. (system idle'ı değerlendirme).
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun said:
Öeah. Worm vardır. bilmemne vardır dedim. 2 yıldır format yemiyor makie şişmiştir dedim.

Formaat attım. 3. günü.

garip bi şekilde hiçbişey yapmazken %100 cpu kullanımı görüyorum.
10 dakkadır öyleydi. şimdi %5e düşmüş. Nası oluyo onu da anlamadım.

Bi öyle bi böyle. Arka tarafta çalışan bişey de yok.
Fikriniz var mı?

msconfig yapıp laptop gereksiz güç kaynaklarını kaldır böylelikle cpu kullanımı düşer.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...