Dynun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Öeah. Worm vardır. bilmemne vardır dedim. 2 yıldır format yemiyor makie şişmiştir dedim. Formaat attım. 3. günü. garip bi şekilde hiçbişey yapmazken %100 cpu kullanımı görüyorum. 10 dakkadır öyleydi. şimdi %5e düşmüş. Nası oluyo onu da anlamadım. Bi öyle bi böyle. Arka tarafta çalışan bişey de yok. Fikriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 chipset driverları kuruldumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 system idle process bidibidi olmasın o %95? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 moriQ said: chipset driverları kuruldumu ? laptop kendi işletim sistemi kendi içinde geliyor, kendi yedek hafızadan kendi kendini kuruyor anicaan abi. Sintisyzer said: system idle process bidibidi olmasın o %95? nedir ki onu bilmiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 aynı sorun bende var. laptopu fişsiz kullanırken sorun yok ama şarjı taktığımda direk 100oluo cpu kullanımı kanı hızına geçio alet. benim tahminim büyük ihtimalle sorun adaptörden dolayı artık fazla volt mu gönderio napio sapıttırıo laptopu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 system idle process dye bi zımbırtı var, bilgisayar idle oldugunda yani bi islem yapmiyoken o cpu kullanıyomus gibi gozukuyo, ama bilgisayarı yavaslatmaz, sen mesela cpuyu%40 kullanıcak bisey acinca o geri kalan yuzdeye duser gibi hani %100 gozukuyoken program acıp muzik dinleyip vs bisiler yaparken bi yavaslama bi rahatsızlık hissetmiyosan odur o %100 gozukmenin sebebi, onemsizdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Şu an winamp açık. Bi de firefox açık. %100. bi de msn var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 dinan sen "performance" sekmesinden bakıyorsun sanırım cpu tüketimine? sintisyzer da "processes" sekmesinden. system idle demek zaten "boşta duran sistem" demek. yani sistemin %10'unu mevcut işlemler tüketiyorsa, system idle %90 görünür. system idle bir işlem değildir ve "performance" sekmesindeki cpu tüketim grafiğine yansımaz.. dinan sen bir de "performance" sekmesinden "CPU" kolonuna bak, hangi exe tüketiyormuş sistemi öğrenmek için. (system idle'ı değerlendirme). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 hah saolun. "sistem boşaltma işlemi" CPu harcıyor gözüküyo baya. zararsız yani sanırsam. Tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Hah şimdi yakaladım %100 ken bi tane. NMIndexStoreSvr.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Yazılımcı : Nero AG İsim : Nero Home Konum : Uygulama : Nero Scout Risk : 0 / 5 Spyware : nmindexstoresvr.exe spyware değildir. Adware : nmindexstoresvr.exe adware değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 vay neroyu sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Dynun said: Öeah. Worm vardır. bilmemne vardır dedim. 2 yıldır format yemiyor makie şişmiştir dedim. Formaat attım. 3. günü. garip bi şekilde hiçbişey yapmazken %100 cpu kullanımı görüyorum. 10 dakkadır öyleydi. şimdi %5e düşmüş. Nası oluyo onu da anlamadım. Bi öyle bi böyle. Arka tarafta çalışan bişey de yok. Fikriniz var mı? msconfig yapıp laptop gereksiz güç kaynaklarını kaldır böylelikle cpu kullanımı düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar