Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Eskişehirspor - Galatasaray (26.10.2008)

unK

Öne çıkan mesajlar

aktiftablet said:
BulletRide said:
Nocom , Galatasaray yeniliyor gülüyorsun...Fenerbahçe yeniliyor gülüyorsun.

Ama bilmiyorsunki biz Beşiktaş toparlansın 3. büyük değil de 3 büyüklerden biri olup aramıza katılsın istiyoruz.

Biz seviyoruz Beşiktaş taraftarlarını başarılı olun , ufak yeğenlerim var 92li 1 kere şampiyonluk gördü garibanlar sırf onlar için istiyorum.Bi de senin...

İlkokul seviyesinde laf atmalarla insanları germeye ne gerek var?

Gün olur değişir bu düzen, hakemler BJK maçlarına çıktığı gibi çıakr sizin maçınıza da..

Aman aktiftablet Türkiye'yi yıkarlar mazallah :) Kolay değil her maçı 2 rakiple oynamak herkes kaldıramaz
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:
BulletRide said:
Nocom , Galatasaray yeniliyor gülüyorsun...Fenerbahçe yeniliyor gülüyorsun.

Ama bilmiyorsunki biz Beşiktaş toparlansın 3. büyük değil de 3 büyüklerden biri olup aramıza katılsın istiyoruz.

Biz seviyoruz Beşiktaş taraftarlarını başarılı olun , ufak yeğenlerim var 92li 1 kere şampiyonluk gördü garibanlar sırf onlar için istiyorum.Bi de senin...

İlkokul seviyesinde laf atmalarla insanları germeye ne gerek var?

Gün olur değişir bu düzen, hakemler BJK maçlarına çıktığı gibi çıakr sizin maçınıza da..

İlkokul seviyesi değil bence gayet güzel lafını sokmuş arkadaşımız.
Sosyal ağlarda paylaş

sleepingdeath said:
Wishmaster said:
lol =) herkes galatasarayın şuan türkiyenin en iddialı kadroya sahip olduğunun farkında, bir malubiyet yaşadık ya hemen saldıralım modunda. devam gençler.. lig sonunda da görüşürüz ;)

bursaylada okey maçında yenildiniz heralde

İlk malubiyetimiz demedim ki :) O "bir" sadece güzel Türkçemizin bir kalıbı. Lig sonunda görüşürüz ya..
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:
FB maçına kadar 3-5 kişiyi cezalı durumuna düşürmeye çalışıyorlar işte alıştık biz bunlara...
yahu bu kadar delikanlıydı madem bu hakem bu kadar kartı diğer maçlarda da göstersin bi görelim.
Birde hala Fb liler el kol vs diye konuşuyorlar ya yüzsüzlük sınırlarını zorladılar...

7 tane gs de 2 tane eskişehirde var sarı kart

epic bi post olmus cidden. hani yani 2 hafta var maca sen alakasiz bi macta gosterilen sari kartlari bile fenerbahceye bok atmak icin kullanabiliyosun ya helal olsun. bizim lugano hakeme itiraz ettimi kirmiziyi yedimi, hakli adam itiraz sari lölölölö yapiyosunuz, sizin takim 5 kisi toplanip hakemin hakli oldugu biyerde itiraz etmeye kalkip sari yiyince fenerbahce yaptiriyo. lol.
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:
sexdrugsrocknroll said:

yorgunluk ta pek bahane olmamalı. fenerde arsenalle oynadı haftaiçi ama dün çok iyi mücadele etti galatasaray bugün kötü oynadı

sinir etmeye çalışmak gibi olmasın da

fenerbahçe arsenal maçında hiçbirşey yapmadı. yorulmak namına. şansına bursaspora da ters geldi kadro yapısı. yoksa fenerin ahım şahım bir futbol oynadığına inanmıyorum bursa maçı için.

evet iyi oynadı demiyorum zaten bursa maçında ama mücadele ettiler istediler bunu demeye çalıştım.sinir de olmam ayrıca tartışalım istediğiniz gibi en kötü takım bizde bu sene=)
Sosyal ağlarda paylaş

Disappear said:
DeathLord said:
FB maçına kadar 3-5 kişiyi cezalı durumuna düşürmeye çalışıyorlar işte alıştık biz bunlara...
yahu bu kadar delikanlıydı madem bu hakem bu kadar kartı diğer maçlarda da göstersin bi görelim.
Birde hala Fb liler el kol vs diye konuşuyorlar ya yüzsüzlük sınırlarını zorladılar...

7 tane gs de 2 tane eskişehirde var sarı kart

epic bi post olmus cidden. hani yani 2 hafta var maca sen alakasiz bi macta gosterilen sari kartlari bile fenerbahceye bok atmak icin kullanabiliyosun ya helal olsun. bizim lugano hakeme itiraz ettimi kirmiziyi yedimi, hakli adam itiraz sari lölölölö yapiyosunuz, sizin takim 5 kisi toplanip hakemin hakli oldugu biyerde itiraz etmeye kalkip sari yiyince fenerbahce yaptiriyo. lol.

Önümüzdeki hafta yapacağımız maçta bu sarı kart gören futbolcular sarı kart görürse fenerbahçe maçında cezalı duruma düşüyor mu ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...