Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AoE Grinding spots?

Rajinhear

Öne çıkan mesajlar

sifkal said:

Önemli Not:,
War.pati ye Inevitable City NPC Map sayesınde yada herhangı farklı bır yolla bulan arkadaslar sakın korkmayın Sorieno nun bu soylemlerı sadece küresel kriz ıle oraya cıkan can sıkıntısı ve bos zaman sonucu pardon burdanda bır polemik cıkabılır küresel buhran dıyelım de daha fazla yemege gec kalmayayım.

Bunun da kimsenin umrunda olmadigindan eminim.
Dedigimi curutmek icin HAYIR BENIM UMRUMDA!!! diyecek carebear'lari konu disi tutuyorum su an.
Sosyal ağlarda paylaş

neden sen text generetor u browser olarak mı kullanıyorsun yok sayet kullanıysan sana firefox yada ie denemenı tavsıye edıyorum gayet rahat oluyor.

kimsenın umrunda olup olmadıgını bılemem ama senın bu
soylemlerınden sonra ben ıyıkıde map olarak yazmısım dıyebılıyorum. Yanı benım umrumda buda yeterlı benım ıcın.

map yerıne harıta denılen oyunlarda var sanırım gıdıp Metin2 oynaya bılırsın Türkçe hemde.

Bence artık gerek yok konuları saptırmaya bu forumda war.paticik in amacı bellı war hakkında konusmak tartısmak fıkır alsıverısı yapmak.

Yok Turkcemızı koruyalım yabancı kelımelerı kullanmayalım dıyorsan bununla ılgılı tartıscak tonlarca forum var onalara katılıp bızlerı senın zamanımızı çalan yazılarından kurtara bılırsın aksı taktırde foruma senın ıcın ozel fıltre getırılmesını arz/rıca edıyorum.

Sevgıler & Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

sifkal,

Biraz okumak sana cok sey kaybettirmez. Su soyledigin lakirdilari daha once isittim, cevabini da verdim. Hala bana gelip ayni seyleri soyluyorsun, o yuzden text generator oldugunu dusundum ama belki 3 satirlik script'le calisan bir bot da olabilirsin.

Konuyu uzun uzadiya tartistiktan, kendimce gerekceler ve sebepler belirledikten sonra, aradan gecen onca zamana ve atilan onca mesaja ragmen, gelip bana "Turkce korumak" gibi ordekleri kendine hayran birakacak bir zekayla arguman sunuyorsan, sana karsilik vermemi, bir daha gerekce aciklamami, olayi somut argumanlarla destekleyip dogru/yanliscilik oynamami bekleme. Kaldi ki senin bu konuda ne dusundugun, "iyi ki boyle yazmisim"ciligin, benim senin zihniyetine t-bag yapmamam icin yeterli sebep degiller. Cok istiyorsan, "GOOGLE'DA ARANDIGINDA ADAMLAR GORSUN VAY TURKLER NE YAZMIS DESIN" gibi ilkokul 3'e giden cocugun bile kabaetiyle gulecegi savunmanla 5 paragraf dalga gecebilirim ama icimden gelmiyor pek. Sonra bir de bana diyorsunuz konu saptirma/uslup bozma diye, savunmaya bak ya Rabb'im.

Yalniz

sifkal said:
neden sen text generetor u browser olarak mı kullanıyorsun yok sayet kullanıysan sana firefox yada ie denemenı tavsıye edıyorum gayet rahat oluyor.

Eger gercekten su cumleyi kurarken kafana silah ya da popona sicak demir dayanmadiysa, ben de sana en yakin zamanda bir Cin Ali kitabi tavsiye ediyorum. Bir yerden baslaman lazim.

Saygilar bizden, sevgiler Cin Ali'den.
Haydi saglicakla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...