St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 bunu 4chan de bulmuştum benzer şeyler bulursanız özellikle bilimkurguyla alakalı sevinirim.birde bunları poster olarak bastırırsam kalitesi bozulur mu?bunu siteden hd olarak almıştım ama şu an benim makine de küçük olarak gözüküyor edik: resimi atamadım büyükmiş linkini yollıcam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 oyş sağlammış harbiden deviantart a baksaydın bi oradanda güzel şeyler çıkabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Digital Blasphemy yasaklansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 4chan in wallpapers bölümüne baksana her girdiğimde benzer seyler oluyo elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Fotograf alacaksan benimkilerden alsana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 eskiden lostlibrary diye bi site vardı Galerisinde güzel fantastik çizimler mevcuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Eve Online posterleri baksana? Ya da Kadınlı Madınlı istersen Boris Vallejo var araştırabiliceğin.Doğru hatırlıyorsam o sürekli bilimkurgu&kadın temalı çiziyordu. Frazetta da olabilir hatırlamıyorum tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Boris Vallejo(L) adam bir de model olarak eşini kullanıyormus.resimlerindeki hatunların hepsinin vucut tipi aynı.gene guzel gene guzel ]] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar