Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ya ntvspor premier lig ozetlerini veriyor, ispanya ligi ozetlerini nerde izleyebiliriz ya... tunca resmen OHA BELES diye atmis golleri buarada. Anelka da ayrica hattrick yapti gecen hafta, bugun de golleri dizmis vay be diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Buraya dün wishle yaptığımız msn logunu koyucaktım ama neden bilmiyorum silinmiş neyse kısaca özetleyeyim. wish:"1 e 30 kuponum var 14 maç 13 ü tuttu inter son maç gol atamıyor neden oynadım vsvs." dakika 77 deathlord:"inter atıcak rahat ol sen 84 te ibonun golü var" wish:"işallah" dakikalar geçer wish:"ibo fail oldu :(" deathlord:"malesef" deathlord:"çok şanssızsın lan %100'lük golü kaçırdı inter." deathlord:"oha top direkten döndü" wish:"ben kuponu yırtıyorum" deathlord:"dur olm bastırıyor inter atıcaklar" wish:"başlarım ya 90 dakika bastırmayıp şimdi yüklenen takıma lanet olsun" wish:"oha oha" deathlord:"goooooooooooool" wish,deathlord:AHAHAHAHAHHA şeklinde bi diyaloğa sahne oldu inter maçı iddayı kaybeden arkadaş kusurumuza bakmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 14 maçla 1'e 30 nasıl oluyor, garanti maçlar mı hep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 evet =] sırf banko oynuyor ama kazanıyor baya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar