hudubet Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 daha yeni elime geçti :D ----------------------------------------- Utandıran tablo: 100 kişiden 46 sı rüşvet vererek işini görüyor. Demek ki 54 kişi eli boş dönüyor. Başka bir görüşle ülkemizde ancak işlerin %46 sı yapılabiliyor. Verim %46. 10 yıl önce ülkemizin en önemli sorunları listesinde "rüşvet" sekizinci sırada iken, bu gün ikinci sırada. Kim demiş ülkem insanı kalkınmıyor, ülkem gelişmiyor diye. ülkemde "rüşvet" verme oranları: Trafiğe...................... %53 Gümrüğe................... %49 Tapuya...................... %38 Polise........................ %33 Belediyelere............... %23 Hastanelere............... %16 Vergi Daireleri........... %16 Burada "Belediye" ve "Vergi Dairelerinin" hakkı yenmiş. Ne kadar şikayet etseler hakları var. Rüşvetin Tarifesi: Ortalama "ödemeler" !!! şöyle Gümrüğe.......... 1.420.000.000.-TL Belediyelere...... 855.000.000.-TL Mahkemelere.... 783.000.000.-TL Vergi Daireleri... 308.000.000.-TL Trafiğe............. 187.000.000.-TL Elektrik İşlerine.. 140.000.000.-TL Tarife bu güne mahsus olup, dövize endekslidir. Spot piyasada farklılık arz eder. Bakanlar kurulunun alacağı kararla her an değişebilir. Kabahat sadece alanda değil. Bakın istenmeden verenlere: Trafiğe...................... %55 Polise........................ %62 Elektrik İşlerine.......... %59 Vergi Daireleri........... %56 Ceza demeden "Rüşvet" isteyenler ise ilk sırada "Hastaneler" ikinci sırada "Trafik Polisi".[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggle, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 eh eğitim şart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 öss ye gireceklere soru: ali parasının 3/8iyle kitap defter, 2/6sıyla çikolata alıyor. eve dönerken kırmızıda geçip ceza yememk için polise 4/7 siyle rüşvet veriyor. evden çıktıında cebinde 150 milyon lirası varsa, eve döndüünde kaç lirası kalır :-?[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 EEH! YETER! ne bu ya? Her 2 saniyede bir haber topiği???? Her halde bizde biliyoruz,SOL.comdan yada X.com dan haber bakmayı.... Allahım ya...Nedir bu?KONU DIŞI Burası HABER bölgesi değil! hadi ciddi bir haber olur tamam...her çıkan haberi paste etmek yormuyormu???![signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hudubet Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 yormuyor :-P.zaten başka önemli haber bulamadım :).[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggle, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 neyse [Bu mesaj MrMedia tarafından 30 Nisan 2004 17:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Alanda suç yok bence verende suç. Sonuçta durduk yerde biri para verirse, hem de devletin hali hazırda bana verdiği maaş dışında işimi yapmam içinse neden almayayım :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 bu durumda bende neden vermeyeyim :)[signature][hline]geberik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Senin vermen hata çünkü o kişi zaten işini yapmak için para alıyor. Seninki fazladan verilen bir para.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 "This is Turkish, you know!"[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 said: Absolut, 30 Nisan 2004 18:05 tarihinde demiş ki: Alanda suç yok bence verende suç. Sonuçta durduk yerde biri para verirse, hem de devletin hali hazırda bana verdiği maaş dışında işimi yapmam içinse neden almayayım :) doğruları kendinize göre eğip bükmekte, yanlışları haklı göstermeye çalışmakta üstünüze yok valla. ne demektir bu yahu? iki kişinin başvurduğu bir kişilik kadroya para vereni al. durduk yerde para verdi tabi, diğerinden daha öncelikli. yarın öbür gün bu forumlarda "ben zaten şimdiye kadar fazla vergi verdiğime inanıyorum, o yüzden vergi kaçırılmasından yanayım. hem devlet de takip etmiyo, bi kişi vermese nolur?" diye mesaj atılmasını bekliyorum.[signature][hline]... [Bu mesaj Zed tarafından 30 Nisan 2004 19:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 said: Absolut, 30 Nisan 2004 18:05 tarihinde demiş ki: Alanda suç yok bence verende suç. Sonuçta durduk yerde biri para verirse, hem de devletin hali hazırda bana verdiği maaş dışında işimi yapmam içinse neden almayayım :) absolut dikkatini çekerim durduk yere verilmiyo para yaptıgı hatayı para ile illegal telafi ediyor. kırmızıda geçiyor, hız yapıyor vs. diger insanların hayatını tehlikeye atıyor. herkez para verik kurtulmaya çalışır . burda görevli insana düşen parayı almayıp kanunları uygulamak.[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar