KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 arkadaşlar firefox ile birlikte çalışan güvenikir g-mail add-onu var mıdır? kullandıklarınızı yazar mısınız? yeni mail gelince göstersin kaç mail olduunu göstersin yeter.. hatta sadece gmail diil başka bi mail içinde kullanabileceğim varsa süper olur..pop3 tarzında okul mailiini arayüze yerleştirsem süper olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 gmail için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 olay güvenilir olup olmadığı. kullandığını yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 webmail notifier. mükemmel bişe. yahoo, gmail, hotmail, bi kaç tane daha destekliyor. eger script yazarsan olmayan mail adreslerini de kontrol edebilirsin o şekilde. ben kullanıyorum. bi sakatlığını da görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 oper said: webmail notifier. mükemmel bişe. yahoo, gmail, hotmail, bi kaç tane daha destekliyor. eger script yazarsan olmayan mail adreslerini de kontrol edebilirsin o şekilde. ben kullanıyorum. bi sakatlığını da görmedim. Ayrıca sürekli güncelleniyor kendisi. Gayet sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 oka saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 javascript ekle dior. nasıl okulun webmailini ekleyebilirim ya da oradakilerden birni nasıl editleyebilirim?? eğer açabilirsem kod'ları belki yapabilirim ama?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Ben gmail için gmail notifier kullanıyorum. Gayet rahat bişey. Zaten diğer mailiminde msn olduğunu düşünürsek başkada bişeye gerek kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar