Thestral Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Black veya White Seed Çıkıyormu? Birde Hangi Renk Tohumlar Questte Veriliyor?[signature][hline]Götür Beni Bu Issız Sokaklardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 black ve white seed benim bildigim kadariyla yok.ben 2 kere yapmistim o questi ve ikisindede aqua isimli degisik renkli seed aldim[signature][hline]i see dead people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weQ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 magenta aqua bir de bişi daha veriyor o quest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Black ve White seedler cross pollunation sırasında oluşabilen rare mutant seedler, başka şekilde alamazsın ayrıca black ve white mutant plantler seed vermezler. Questlerden aqua, magenta, pink ve blaze renkli seedler alabilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thestral Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Divin Cevabın İçin Teşekkürler.[signature][hline]Götür Beni Bu Issız Sokaklardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar