kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 osmanıma tebrikler çok temiz 1k madalyası almış tebrik ediyorum 1001 . mesajınıda benim bölümüme attı bu şerefi bana tattırdığı içinde minnettarım osmanıma kaça aldın osmanım ucuza mı mal oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Kelepir kanka 50ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 oo süper kanka çok iyi olmuş valla 50 ytl olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 HOGGER DOWN GZ ALL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Ben 30a alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 HELAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Al Osman, hediyem olsun sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 nası şereflendim lan benim bölümüme attı madalya postunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Osman, Rüyalarım kadar özel Yağmur kadar derin İçimde kopan fırtınalar kadar hırçın Aşk kadar teksin Aldığın madalya sadece kayıtlı rakamlardan ibaret değil hayata karşı duruşunun simgesidir açtığın yolda gösterdiğin hedefe düüüüüüüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Güzün geldiğini nerden anlarsınız? Takvimlerden mi? İnsanın içini ısıtan güneşin artık gülümsememesinden mi? Aşkın yerini hüzüne bırakıp ufukta yok olmasından mı? Hayır Cevabı çok basit aslında Cevap Osman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 kermit said: nası şereflendim lan benim bölümüme attı madalya postunu Sana atmıcamda kime atacam kermitim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Osman sarıl bana ve tek bir sözünle öldür beni aşkımın saplantılar içinde erimesini izle ve sarıl bana bırak öleyim öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 eyw kanka nice madalyalara X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Umutların yerini acıya ve çaresizliğe bıraktığı karanlık gecelerden birinde yalnız uyanıyorum terler içinde, sen yoksun yanımda rüyalarımda dokunduğum yüzün yanımda değil artık sonsuz karanlıkta kayboluyor hayaller ve gecenin şarkısına karışıyor osman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 İklimler çileme çare bulmuyor Mevsimler halimi sormuyor Osman! Sakiler derdime derman olmuyor Şarkılar yaramı sarmıyor Osman! İlkbahar yaz derken, hazanım soldu Murada ermeden miadim doldu Kalp gözüm ellere bakar kör oldu Senden başkasını görmüyor Osman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 BENLE DE İLGİLENİN LAN BİRAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Emrecim şiirlerin beni çok duygulandırdı. Teşekküler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 LAN BEN YAZDIM ONLARI ADAMIN SIIRLERI DEĞİL 1 TANE YAZMIŞ ALLAH ALLAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Rica ederim Osman'ım, kalbimde yerin büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 sen nerden c/p yaptın lan ekmek bende bulayım özel günler için yazarız burda bak adama bi şiir yazamadım osmanıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Doğaçlama yapıyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Kermit alanda aksiyon çıkartıyoruz kitliyorsun topağı sonra hareket gelsin diye böyle projelere giriyorsun dengesiz misin :D:D Yakışır osmanıma herşey yakışır pazarcı osman :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 osman forumun aranan erkeği oldu asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 CONGRATZ MATE!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar