oper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 bi adet adsl modem, bi adet switch ve 2 adet PC miz var. benim PC nin firewall kapalı, arkadaşınki açık. LAN üzerinden dosya paylaşımı yapacaz ama sorunumuz var. ben dosyayı paylaşıma açıyorum. workgroupdan bilgisayarlar görünüyor. arkadaş benim PC ye girmek istediğinde kullanıcı adı şifre soruyor ama benim şifrem falan yok. direk masaüstü geliyor yani bilgisayarı açınca. ben arkadaşın bilgisayara ulaşmaya çalıştığımda xxx was not accessible, make sure the path is correct or admine başvur falan diyor işte. o uyarı çıkıyor. sorunsuz dosya paylaşmak için ne yapmamız gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 2 pc de xp di mi? (karizma cümle oldu 2er harf falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 yazdım ya zaten konu başlığında XP diye. :) 2 pc de XP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 oper said: bi adet adsl modem, bi adet switch ve 2 adet PC miz var. benim PC nin firewall kapalı, arkadaşınki açık. LAN üzerinden dosya paylaşımı yapacaz ama sorunumuz var. ben dosyayı paylaşıma açıyorum. workgroupdan bilgisayarlar görünüyor. arkadaş benim PC ye girmek istediğinde kullanıcı adı şifre soruyor ama benim şifrem falan yok. direk masaüstü geliyor yani bilgisayarı açınca. ben arkadaşın bilgisayara ulaşmaya çalıştığımda xxx was not accessible, make sure the path is correct or admine başvur falan diyor işte. o uyarı çıkıyor. sorunsuz dosya paylaşmak için ne yapmamız gerek? memetcim önce arkadaşın firewall kapatırsan ona ulaşabilirsin boylelıkle not acc olmaz bu ikincis sorunun cevabı. birinci soruna gelirsek kullanıcı adı şifre kısmına senın administrator yada admin kullanıcı adın ve şifreni yazması gerekir. eğer şifren yoksa kullanıcı adını yazması yeterlidir. dediğin gibi direk masaüstü açılıyor ve senin aktif masaüstün değilse administratorun masaustu geliyordur. şunu deneseniz ? rundan ip adresinizi yazıp bağlansanız aynı gruptaysanız ? 192.168.x.xklasör adı workgroup oldugu ıcın kesın yazamıyorum, keşke domain olsaydı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 işte yemiyor adrese onu girmek. ben şifre koyunca giriyor ama şifre koymadan girmesini istiyorum. admin hesabının şifresi yok. admin haklarına sahip olan normalde kullandığım hesabın da şifresi yok. şifre olmadan halletmek istiyorum bu olayı yani. ulaşmaya kalınca o bana, kullanıcı adı şifre istiyor. benim kullanıcı adını yazıyoz yemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar