-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Ne lazımdır divx leri seyretmek için televizyona bağlamak istiyorum ekran kartım asus v6600 arkasında s-video in-out,comp out,vr out girişleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 TV ye bağlamak olacaktı herhalde topic ?[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 ehueh evet ya pardon çok dalgınım bu aralar...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Bende bakıyorum konu başlıklarına "bilgisayarı monitör bağlamak" diye bir şey var. Allah allah bu ne olakine diye girdim ne yalan söyliyeyim :-)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Birimizde cevabı versin o da ben olayım, s-video çıkışına televizyonunun durumuna göre ya composite yada scart ucu bulunan bir adaptör bağlıyacaksın. Tabiki televizyona da adaptörün uygun ucunu. Sonrada kullandığın programa göre ayar çekeceksin.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 yani s-video out-tv kablosu lazım, televizyonun arkasında uzun paralelkenar şeklinde giriş var o skart oluyo dimi kullandığım programa göre ayardan kastın ne bsplayer kullanıyorum mesela özel bi ayar lazımmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Kardeşimin asus A2 serisi notebook'unda tv tipi seçilemio. composite bağlıorum renk yok. Gerçi tv nin scart'ında sorun olabilir ama aynı tv yi geforce2 ye bağlıorum sorun yok. Kablolar ve bağlama şekli aynı. Asus tvout konusunda sınıfta kalmış.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar