Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 wireless modem var şu anda,yalnız masaüstü pc de wireless olmadığı için usb wireless cihazlarından alacağım,hangisi iyidir fiyatları ne kadar,modemle pc arasında 2 tane oda var,ona göre sinyali çok düşük olmayan bir usb-wireless cihazı arıyorum. Karşımızdaki bilgisayarcıda d-link marka var nasıldır iyimidir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 airtiesdan memnun bizim müşteriler :) d-link de güçlü gördüğüm kadarıyla. kullanmadım ama hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 biraz geç cevap ama usb ile ilgili arama yaparken gördüm. exa - airties alabileceğin en güzel ürünlerden birisidir bence. Ben aldım memnunum. 125mbps olmasına dikkat et derim ben mesafe ve aktarım hızı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 uzatma kablosu olan bir model olması uygundur. özellikle de kasa masanın altındaki derinliklerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar