Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu aralar hayvani bi emo aşkı var içimde.

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

ya nedir bu bi kaç gündür hatta bi buçuk haftadır falan her gördüğüm siyah saçlı emo tarzı saç kesimine sahip her dişi bünyeye aşık oluyorum. babacım bu nedir böyle ya diyorum böle aptal aptal bakıyorum arkasından. yanlız bazıları öyle bişiki Allahım sen neler yaratıyosun dedirtiyo. hiç sevmem emoları tiksinirim hatta ama ne biliyim bi tane kız arkadaşım olsun gerçek insan olsun ama emo makyajı yapsın 7/24 onu izlerim. böle içine düşe düşe.

oh be.
Sosyal ağlarda paylaş

abi neden gerçek insan diyorum. bak her gördüğüm emo bünyeye bööle resmen sanki bugatti veyrona bakıyomusum gibi bakıyorum böle azımdan salyalar akıyo resmen hatun ondan sonra ay ne baqıoyossın (Q harfi ile dikkatinizi çekerm) tarzında bi laf söylüyo ALLAH BELANI VERSIN BEN SENI EN TEMIZ EN SAF DUYGULARIMLA SEVMIŞTIM diorum ve ordan uzaklaşıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:
oha karşıdan laf yiecek kadar bakio musun cidden?

abi öyle makara kakara olsn diye açmadım konyu ciddi ciddi içimde bi gariplik var. abi bi insan rakı sofrasında bile laptopu açıpta google a emo pictures yazıp ilk çıkan muhteşem göz makyajlı ablaya bakıp bu nası bi aşktır babacım ya yaktın yıktın beni zalim demez :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...