scabbers Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 1-) mesela bir script yazarken konuşmalari katmak istiom ama tspeech değil yani mesela bir şeye iki kez tıklıycan sonra 123 dicen ve adın 123 olcak bu nasıl yapılır 2-) hazır vendor ve spawnlar döşenmiş world nerden indirebilirim? 3-)vendorlarda şöyle bir özellik var brini görünce (gördüğü kişinin ismi 123 olsun mesela) hi 123 diebilio bu nasıl yapılıo bu sorulara cevap verin ne olur teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Selam, Hazır World içn ; http://www.q1.ru/sphere/file/world-p51a.zip[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 3 icin npc ye ewent eklersin ve evbentin altına on=@npcseenewplayer say Naber kanka gel bi cayimizi ic koyarsın 1 de ne dediğini anlamadım[signature][hline]Excalibur'ın devamı olan Eremias UO Free Shard acıldı. - 24 Nisan 2004 tarihindeki saveden devam edecektir. - Tum accountlar durmaktadır. Only Sphere Script Mail : mailto:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 3-) bu sorunun cewabini speech dosyasinda olmasi lazim yani wendorlarin konu$malarinin olduğu scpde bulabilirsin.. Ornek: Jop_banker.scp bunun içinde bulabilirsin.[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scabbers Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 said: Karakans, 29 Nisan 2004 16:28 tarihinde demiş ki: 3 icin npc ye ewent eklersin ve evbentin altına on=@npcseenewplayer say Naber kanka gel bi cayimizi ic koyarsın 1 de ne dediğini anlamadım yani mesela rune lara iki kez tıklayınca bişi diyon rune nin ismi o oluo nasıl yada .name komutu .name 123 deyince ismin 123 oluo bu nasıl onu sordum bir de[signature][hline]imzamı okuyan o biçim olsun :D :tebrikz: hala da bakıon ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 imzamı okuyan o biçim olsun diyen biri neden yardim edersinizki?[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar