goldenice Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 ben ilk kez divx bir film izleyecegim cd yi aldım ama calıstırdıgımda ingilizce oldugunu farkettim cdde ice age tr diye bi dosyadaha var ama nasıl calıstıracagımı bilmiyorum kullandıgım programlar divx 5.0.3 bundle ve windows media player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Divx player bulman lazım. ice age tr.(sub srt txt) gibi dosyalar alt yazı dosyalarıdır. Filme alt yazı olarak türkçe eklemeye yarar. Divxplayer için istersen nette nimocodecpack ara onunla birlikte alt yazıları direk olarak media player'a ekleme özelliği geliyor.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 illa altyazıylamı izlicegim yani turkce izleme imkanım yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Var ama filmin türkçe dublajlısını birisinin divx e çevirmesi lazım. Bulman çok zor kısaca.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar