Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ya noobum, negzel program yükledim az evvelce. ben bunu şeye taşıyamaz mıyım, menüye. direkt basınca orda görünse? hı?_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Emin değilim ama hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 yani taaaa yol yapıp uygulamalara girecem öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 menüye taşıyamazsın ama şey yapabilirsin. sol menü tuşunda "git" hödösü var, oraya taşınabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 oha. 6600da bilem oluyodu lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 s40 aga bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 çok da anlarım ya. babam bile 3.cüde ben ikinciye yeni geçtim. önceki ossüçondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 işletim sistemleri farklı işte. 6600 daha bi programlanabilir bişiy. gerçi ben de pek anlamam ama s40 tercih ettim şu ana kadar hep. daha şirin, daha kullanışlı oluyolar. gereksiz kasma olayı falan da olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 o zaman devam ediyorum. noir iyi hoş da diğer temaları nasıl silcez? mini opera da var şu an yahoo! go da var. ama yahoo go 1mb tutuyo ve telefon hafızasında. karta gitmiyo telif hakkı var falan diyo. napıym? yahoo go ve opera mini aynı işe mi bakmaktadır nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 yahoo go bence gereksiz, en azından ben öyle düşünüp sildim. telefonun kendi temalarını da kaldıramıyosun, orda durup rahatsız etmeleri gerekiyo seni kesinlikle. sinir oluyorum ikisine de sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 fromthehell, buralarda ol hep soru sorcam sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ya şu olayı çözemedim ben. şimdi telefonun web diye bişeyi var geziyoruz interneti falan. ama opera mini de var, yahoo go da var. telefonun web şeysi ve opera mini'yle interneti geziyoruz. yahoo go öyle bişey. go yahoo go. sileyim gitsin ba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Peki güzel tema nereden bulunur bu telefon için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 www.zedge.net temaları güzel. oyunlarına bakmayın bile, 2 gün sonra update etme amaçlı(!?) internete bağlanıyım mı plz diip duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 doğru düzgün bi hold em bulamadım yannız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 bu gprs in anasayfasını nasıl değiştirebilirim? yani 0'a abanınca mesela googlea gitsin. avea com trde ne işim var lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 "when in doubt set something on fire" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 İlk icraat olarak mobil cihazlara taşıdım, gerçi bunu taşımadan yazmam gerekiyordu sanırım ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar