arcane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Güzel bölümdü. Cuma balık tutarken hayatının numarasını yaptı ama Crusoe kaçırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 0107 ing altyazı bulan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Yok, o yüzden normalde bir günde çıkan TR altyazı da iki gündür yok. Üretkenlerimiz bile bir yere kadar hazırcı oluyor demek ki :p Mecburen altyazısız izledim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 crusoe fantastik icatlarını anlattığında yakalayamadım bi bölüm denemiştim, earl de izleyemiyom joy yüzünden altyazısız :D beklicem artık napcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 8inci bölümü çıktımı , nette bulamadımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 evt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 8. bölüm aynı kıvamdaydı ama geçmişe dair sahneler çok iyidi. Onları gördükçe keşke Crusoe yerine dönem dizisi yapsalarmış diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 evet abi. flashback'ler cok guzel, adamlar masraftan kacinmamis. makyaj, dekor felan en ince detayina kadar ugrasmislar. zaten her ne kadar nbc'de yayinlansa da oyuncularin, senaristlerin yapimcilarin cogu ingiliz. adada 2 sap yerine o donemin britanyasi ile ilgili (crusoe'nun adaya dusmeden onceki hayati gibi) bir drama olsa guzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Sam Neill ile Boromir (eheuh adını bilmiyorum ya) oyunculuklarıyla ayrı bir hava katıyor. Crusoe'nun karısıyla kayınbiraderi de çok iyi. Ana hikayenin adada geçen kısmı çok yavaş ve sıradan. O flashbackler olmasa bir yerden sonra mutlaka sıkar çünkü ne aksiyon ne de heyecan olarak birşey vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 ya perşembe oldu haftasonu çıkan bölümün altyazısı yok ortada daha. var mı 9. bölüm altyazısını bulan? ingilizce veya türkçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 tuhaf bir sekilde ingilizcesi cikmadi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 sinir oldum ya! crusoe başlıcak yine bi aletlerden bi otlardan bahsetmeye, anlamıcam sinir olcam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 dün 10. bölüm çıkmış olması lazım ama 9. bölüm altyazısını hala bulamıyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 1x10'u beğendim. Pek bir atraksiyon veya ekşın yok ama konu hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 12'nin altyazısı çıkmamış yine bu kadar gündür :( 13. bölüm son bölüm oluyor bu arada bitiyor dizi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ingilizce altyazi bolumden 1 hafta sonra cikiyor. tuhaf aslinda cok daha az izleyicisi olan dizilerin bile en gec 3-4 gunde cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 funq said: 12'nin altyazısı çıkmamış yine bu kadar gündür :( 13. bölüm son bölüm oluyor bu arada bitiyor dizi yani kesinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 başlangıçta 13 bölüm demişlerdi ondan biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 atv veriyor diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanterlik Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 evet verioda tam ortasından vermişler sanırım yoksa benimmi kafam karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 bu diziyi beğenenler varmış, tarihe not düşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar