Warmachine Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Merhabalar hepinize saygılarımı sunarım sayın scripter arkadaşlar sizlerden bir iki ricam var benim takıldıgım cafenin bağlantısı cok yavas ve ultimayı seven birçok cocuk var onlar lagtan oynayamıyolar ve ben bu sene öss sınavlarına hazırlanmama rağmen onlara server hazırlıyorum serverın bircok seyi bitti (spwn filan) sizden tek ricam elinde mage freezetime delay timeları olanlar yollarlarsa ve onları nasıl calıstırıcagımı söylerse cok sevinirim mesela amentes deki delayler cok iyi sizden tek ricam bu yardımcı olursanız beni ve cocukları sevindirmiş olursunuz :) yardımcı olmanız dileğiyle hepinize iyi günler dilerim..saolun
Arion Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Arama Motoru[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! Amentes Admin Amentes Amentes Forum [Bu mesaj Arion tarafından 30 Nisan 2004 11:13 tarihinde değiştirilmiştir]
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Nebulaninkini kullan istersen.[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan
Warmachine Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 arkadaşlar bana saniyelerini yazarsanız minnettar kalırım ben saniyelerini bilmiyorum o yüzden bana bi örnek bende arama motorundakilerden 2 script var ama saniyelerini bilmiyorum rica ediyorum yardımcı olun...[signature][hline]mm/_
Öne çıkan mesajlar