Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Ciddi bir is ilanidir, secretcv.com da gordum aradim da cok ilginc insanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 güzelmiş ama keşke 4 yıl sonra gelse bu iş ilanı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 is ne peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Çok samimi lan. Gerçi beni işe almazlarmış ama olsun, orjinalmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Bu ne abi ne tür bir iştir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 comic sansla işçimi aranır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Comic işçi arıyolar belki, ne biliyosun. Ayıca adamlar işi söylemeden işçi arıyolar, comic sans olsa ne yazar times new roman olsa ne yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 reklam ajansina ariyorlardir, omlarin ilanlar boyle oluyor. kriz geldi direk etkilenen ilk sektor ne yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ayy şippa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 rahatsiz said: reklam ajansina ariyorlardir, omlarin ilanlar boyle oluyor. benimde aklıma direk o geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 şirketi birkaç garibanın üzerine yapıp sonra iflas çıkartıp kaçacak bir iş yeri profili gözümün önünde belirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 birinin oturma odasinda bulusup, birbirine fikra anlatan insanlar geldi benim gozumun onunede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 aquila said: is ne peki? o kadar döktürmü$ler ama i$in ne oldugu konusunda bilgi yok. beyaz kadin ticareti falansa hemen ariyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 aquila said: birinin oturma odasinda bulusup, birbirine fikra anlatan insanlar geldi benim gozumun onunede. bana da bu geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 eee "25 yaşına gelmeden ne iş yapmaya karar vermiş olan" biri ne işi için olduğu belli olmayan ilana mı başvuracak? o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 bence komik insanların iq yüksek ve algıları gelişmiş olduğu için böle bi şey yapmışlar şahsen bende şirketim olsa komik çalışanlar isterim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 oyle bisey olsa ben coktan is bulmus olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 aquila said: is ne peki?abi sen ne desperate olmussun sfahdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ahaha yok lan harbiden merak ettim. subconsciously ise basvurma istegi olmus olabilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ama hoş yazmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ya ho$ yazmi$lar da, sanirsam ya piyasa ekonomisi ve rekabetle henuz tani$madiklari icin, yapilan i$in masturbasyondan ibaret oldugunu du$unmuyor degilim. cem yilmazin dedigi gibi, " bu kadar da serbest meslek olur mu lan, bu ne?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Klasik dolandırıcılık mevzusu, Başvurunca CVnizden çok etkilendik diyip görüşmeye çağıracaklar daha sonra da amerikadan geldiğini iddia ettikleri saçmasapan 234324 tane özelliği olan bir kaç kozmetik - sağlık vs ürününü sağa sola pazarlamanızı isteyecekler. Maaş falan vermiyoruz ama ayda 4000 euro kazanmanız olası diyip gaz verecekler falan filan.. Bunun adı da Network Marketing oluyor ve tabi sizin hayallerinizle oynayan firma da ne reklam gideri ne pazarlamayla uğraşacağından parayı bir güzel cukka yapıyor. Benim salak gibi görüşmeye gittiğim ilan da şöyle ; ILAN said: enel Nitelikler: DİKKAT: 3 YÖNETİCİ ADAYI ARANIYOR. ARTIK YETER -HER AY DAHA FAZLA KAZANANLARDAN EKSİĞİM OLMADIĞINA İNANIYORUM -AİLEMLE NE ZAMAN VAKİT GEÇİRECEĞİME KENDİM KARAR VERMEK İSTİYORUM -İŞİME KENDİ ARACIMLA GİTMEK İSTİYORUM -BAŞKALARININ PLANLARI YERİNE KENDİ PLANIMI UYGULAMAK İSTİYORUM -KORKULARIMLA YAŞAMAK YERİNE HEDEFİMİ BELİRLEYİP GERÇEK ANLAMDA GÜVENDE OLMAK İSTİYORUM -GEREKİRSE ÇOK ÇALIŞMAK GEREKİRSE DİNLENMEK İSTİYORUM -İLK AYIMDA 1.500 YTL.VE ÜSTÜ PARA KAZANMAK İSTİYORUM EVET -BÜTÜN BUNLAR BENİM İÇİN VAZGEÇİLMEZ DİYORSANIZ BU İŞ SİZE GÖRE. ARANAN NİTELİKLER -25 YAŞ ÜSTÜ -ÖĞRENMEYE AÇIK OLMAK -HEYECANLI VE İDEALİST OLMAK -YURT DIŞI SEYAHAT ENGELİ OLMAMAK -ÖNYARGISIZ VE LİDER KİŞİLİKLİ OLMAK -KISACASI SIKI OLMAK -BU NİTELİKLERE SAHİP OLDUĞUNUZA İNANIYORSANIZ ARADIĞIMIZ SİZ SİNİZ. PEKİ AMA SİZ KİMSİNİZ ? SİZİ TANIMAK,KENDİMİZİ TANITMAK,GÖREV ALANLARI,İŞ YAPISI VE SAĞLIKLI BİR İLETİŞİM İÇİN YAPMANIZ GEREKEN SİZDEN GELECEK BİR RANDEVU TALEBİDİR. DİKKAT:İŞİMİZ,SATIŞ VE PAZARLAMA İŞİ DEĞİLDİR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar