Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Selam arkadaşlar, elinizde fazladan olan kartları, elinizde olmayan kartlarla takas etmek için bu konuyu kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Bende maça kızı var kupa as ile değişmek istiyorum(parlak) öm den ulaşabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 elimde eğer sende de kupa kızı varsa takas edebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mesela bizim evde 6 tane Maça Ası var, ama kupa ve karo kızları kayıp. Takas etmek isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 yada kartlarına güveniyosan oturur eşli batak oynarız takas yerine. bu arada ekmek kupa kızı benim hayatta vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 bende amex var visayla değişmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Dostum batak atarız, sorun değil de 6 tane maça ası var diyorum bak, kozu maça dersem zor olur sonra işin içinden çıkmak, piştiye döner oyun =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 bide bizde joker var destenin içinden çıkan onun üzerine çok gerçekçi bi şekilde maça 2 lisi çizdim gerçeğiyle farkı yok bizim evde maça 2lisi yerine geçiyo asjgdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ♣ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Masanın altından karo 8'li çıktı bu arada, ihtiyacı olan varsa Charizard'la değişebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 SESİM KARTLAŞTI BENİM AHUAHUAHUAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Gerçi Charizard abartı oldu biraz, Charmander varsa o da olur, ben kendim kasarım artık =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 off hep aradığım kart çarizard abi bende charmendır var ama bi türlü evrim geçiremedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Cep telefonunun yanında beklet radyasyon felan işe yarar belki aghhahuahuah :D:D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 aa ne vericeksin charmendır a karşılık yani güzel bişi olsun yoksa çiftleştiricem yani yavrularını satıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Akbille değiştiririm charizard ı içinde 150 ytl var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 öğrenci akbilimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Charmander'a karşılık karo 8'linin yanında Drogba, Henry ve Gerard'ı veriyorum; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 off kararsız kaldım akbilmi gerard drogbamı şimdi gerard la drogbayı alsam mahallede ütmediğim eleman kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Görüyorum ve nüfus cüzdanımla arttırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Ya of Ekmek, niye piyasayı boş yere arttırıyosun ki? Kermit, son teklifimdir, bundan kralını da bulamazsın, oynattıkça animasyonu değişen tasolarımı da koyuyorum üstüne, ver artık şu Charmander'ı; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 MJ var bende, butun kartlarinizi alirim. http://www.sportscardworld.com/wp-content/uploads/2006/09/13.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 şimdi tasolarıda gerard ve drogbanın yanındamı veriyosun ? off, o zmn mahalledeki bekiri üttüm bu sefer kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 vaz geçtim şükrü yanında bişiler daha verirsen kabul edebilriim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar