Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Brodic'i görenlerin...

BlackRose

Öne çıkan mesajlar

...müdüriyete başvurmaları rica olunur...

yahu level 11 trainer questi var biliyosunuzdur, epic için level 7 ve 11'dekileri yapmış olmam gerekiyo, her şey tamam, hırkız dwarfları da kesip crediac denen taşı da hallettirdim, south black mountains'da (albion) ikiz kulelerin kuzeyindeki orman diyor ama tam 3 saat oralarda gece gündüz dolaştım lanet iskelet Brodic yok ortalıkta

bir şeyleri mi yanlış yapıyorum acaba diyorum her şey tamam, yeri falan mı değişti acaba, bilen var mıdır?[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Revenant, 26 Nisan 2004 13:28 tarihinde demiş ki:
http://daoc.warcry.com a bak detayli olarak bilgi vermislerdir

oradan öğrendim zaten ne varsa
orada yazanları yaptım zaten yukarda da yazdığım gibi
ama yok işte yok lanet iskelet :)[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Buyuk ihtimalle orda okuduğunla oynadğın arasında versiyon farkı vardır bazı questlerin seylerini değiştiriyolar bazen o yuzden bi kaç siteye daha bak veya kendin coz yani :)[signature][hline]
weroqsheth, 25 Nisan 2004 01:57 tarihinde demiş ki

tamam çozdum tencereye tıklicakmısız normal res olmuyo da

Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay
Coming soon Proxa The gimp Mercanery

Sosyal ağlarda paylaş

birkaç siteye de baktım fark yok
zaten daha geçen gün şu soth isimli şahıs yapmış questi

questin kendisinde de oraya gitmemi söylüyoır ama anlamadım, bazı karakterlerde bu tip quest takılmaları oluyomuş galiba, büyük ihtimalle benden kaynaklanan bişe demek ki[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm ben hatırlıyom galiba bu melet invis geziyor ve senin packinde bi tas olması lazım yaklasınca parlıyomuydu neydi bole bi quest yapmıstım necromla eger oysa bende baya bi gezdim sagda solda deilsede kusura bakma[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

aynen o quest
çantamda o taş da var parlaması ve bir mesaj geçmesi gerekiyo işte buralarda brodic diye, ama nafile...[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Ya benimkinide yaparken 20 dakka gezindim bence devam et bulursun o alanda tepeye filam cık[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abi o quest i yapana kadar benimde başım ağrımıştı. Kulelerden sağa doğru git nehre paralel orda bi yol olacak. iblis gece vakti orda beliriyor sen taşla gidince.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b]

[b]Umrae[b]
Sosyal ağlarda paylaş

aah ah ne 20 dakkası tam 4 saat oldu oralarda dolaştığım süre
ama yok lanet şey, nehre paralel yoldan gidince nereler varsa oraları da denedim

neyse şimdi /appeal ile yazdım derdimi ama baklım sıra var ve sırada sürekli yükselmek yerine aşağılara düşüyorum ne hikmetse lol[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

*aycha'dan korka korka bi mesac daha atar*

bu arada şerrefsiz Brodic'i buldum fikir veren arkadaşlara teşekkürler :)

işin sırrı /appeal daymış, bi şikayet etti daha yanıt gelmeden çıktı skelet kardeş :)[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Ben dediğin questi gecenlerde yaptım yanlız Dedigin brodic sadece gün ışıgında gözüküyor ve saat 3 civarına denk geliyor.İkiz kulelerin ordaki ormanda tepeyi cok çıkmadan yamakta sola dogru bulursun önemli nokta mesaj sana geldiginde Brodic görünür durumda oluyor msj gelmedigi zaman brodici göremezssin köprüden ikiz kulelrin yakınında durdugun zaman msj gelince brodici gorebilrisin ormana gidip.
Sosyal ağlarda paylaş

*2 kişiyi daha kötü yola düşürdüğü için mutludur*

Delikanlı, bilirsin ki bu aleme yürüyerek girersin,
ayakların önde çıkarsın![signature][hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda
Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel - The Hun/Kay
Tugrul/Nilufer
Druid/Enchantress - Guardians of Valor/Tristan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ciguli, 30 Nisan 2004 11:38 tarihinde demiş ki:
Ben dediğin questi gecenlerde yaptım yanlız Dedigin brodic sadece gün ışıgında gözüküyor ve saat 3 civarına denk geliyor.İkiz kulelerin ordaki ormanda tepeyi cok çıkmadan yamakta sola dogru bulursun önemli nokta mesaj sana geldiginde Brodic görünür durumda oluyor msj gelmedigi zaman brodici göremezssin köprüden ikiz kulelrin yakınında durdugun zaman msj gelince brodici gorebilrisin ormana gidip.

sadece gün ışığında gözükmüyor gece de çıkıyor
ben sonunda ikiz kulelerden iki hırsız dwarf'u öldürdüğümüz yere doğru giderken buldum, warcry'dan falan bakıp aradığım yerlerle çok alakasız bir yerde çıktı yani, zaten journal'da south black mountains'da eastern tarafında ara diyodu ama ben sallamamıştım millet hep o yamaca doğru bulmuş diye oralara baktım durdum[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...