Rikkie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Wand da yapamıyorlar mıydı epicinden ? Ya da o enchanterlara eklenmişti galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 full spellbook yapiomuş recall scrolları da npcler 64g'den aliomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ekstra major göremedim ben bu arada? 3 major 3 minor işte 10 30 50 60 70 80 da açılıyor sırayla minorlu majorlu bende bir inscription cu olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 extra major betada bi ara vardı, kaldırıldı. şu an tek artısı shoulder enchant ve scroll of recall. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ortadaki slot ekstra iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Aluriel said: ortadaki slot ekstra iste. kaldırıldı beta aşamasında artık herkesde eşit glyph slot var inscriptorlarda bile bizim gibi o yüzden diyorum en büyük artısı gitti classın :) suana kadarki glyphler hic de göz doldurmadı benim icin topladığım onca herbi de sattım ztn AH de deli gibi gidiyor ^_^ 80 oluncaya kadar kimöle kim kala sonra düsünürüz respeci hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 dün ah'de baktım biraz; çok fazla çeşit göremedim, olanlar da çok cazip şeyler değildi. Yeni meslek olduğu ya da bizim server çok amele olduğu için olabilir tabii. Bi de bu zamanzingoların etkileri stackleniyor mu? scubbuss'un seduce özelliğini 3 saniye uzatan bir tane vardı misal, iki tane alsam 6 saniye uzar mı bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar