Absolut Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Ne guzel dedin ama gel görki en ufak fikrim yok dediklerin hakkında yani detaylı açıklaman lazım. DD nedir nasıl yapılır, yenir mi içilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Bootable USB/CD - herhangi - bir Linux indir ve yaz CD ye - ya da kur USB ye.. Buralari anlatmiyim :) Ama herhangi bir Linux olur yani, soyle tiny lerden bir tane indir ki ugrastirmasin seni. ( Dikkat et de USB destegi olsun, external baska bir USB taktiginda falan ) Sonra ise detaylar icin ( Google daki ilk link ) http://www.debianhelp.co.uk/ddcommand.htm a bak. Hakkaten zor degil yani. Oyle canavar Linuxcu olmak gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 okul dolayısıyla bende usb linux olayını araştırdım biraz (sonunda linux kullanmak zorunda kaldım yani :)) Slax diye bişi buldum. Kurulumu aşırı kolay zaten, 3rd part bi prog var küçücük, tar dosyasını o prog sayesinde bootable hale getirebiliyorsun. Kendi modülleri de var, istediğin modülü seçip yüklüyorsun usbye. Hele slax'ın bir açılış hızı var, gözlerime inanamadım 2dk bile sürmedi belki ekranın hazır hale gelmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar