Jazzbass Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 sg-1 said: Jenna Jameson ne kadar bakireyse o kadar bakiredir şepnem Budur son söz bence =))
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Nefr said: yahu konunun zirvaligi bir yana da, bir avukatin muvekkilinin bekareti konusunda 'Müvekkilim Şebnem’e bu konuda güveniyorum' gibi bir cumle sarfetmesi nasil bir zevzekliktir be
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Abi hakim nasil dayaniyor onu anlamiyorum. Adam cinnet getirecek ya sebnemi ya ozcani becerecek davayi cozmus olacak.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Ayrica kiz cocuklarina dogduklarinda tokattan sonra bi de parmak atsinlar bence. Sarilik asisi gibi birsey abi gelecekte problem cikmasini onler, hatta hayat bile kurtarir yani.
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 doğumda erkeklere sünnet kızlara parmak kampanyası.
soTr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 piyasada doktor kalmaz.kızına parmak attıgını ögrenen osman abi tüm doktarları ve hemşireleri sıraya dizer...
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 dory said: BiTcH_oFBaT said: özcan denizden kimse bakire kurtulamaz..... nokdalar cok sey anlatiyor bitch. ahahahaahahhahaa geç gördüm bunu dsşlfjhsdfklsad
irenikus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 hürriyet said: avukatı İbrahim Fırat ilginç açıklamalarda bulundu. Fırat, müvekkilinin akıl sağlığı raporu istenmesine çok üzüldüğünü belirterek " ‘ben deli miyim?’ diye günlerce ağladı. avukat niye ağlıyor be
Öne çıkan mesajlar