Jazzbass Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 sg-1 said: Jenna Jameson ne kadar bakireyse o kadar bakiredir şepnem Budur son söz bence =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Nefr said: yahu konunun zirvaligi bir yana da, bir avukatin muvekkilinin bekareti konusunda 'Müvekkilim Şebnem’e bu konuda güveniyorum' gibi bir cumle sarfetmesi nasil bir zevzekliktir be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ok, saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Abi hakim nasil dayaniyor onu anlamiyorum. Adam cinnet getirecek ya sebnemi ya ozcani becerecek davayi cozmus olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Ayrica kiz cocuklarina dogduklarinda tokattan sonra bi de parmak atsinlar bence. Sarilik asisi gibi birsey abi gelecekte problem cikmasini onler, hatta hayat bile kurtarir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 doğumda erkeklere sünnet kızlara parmak kampanyası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ne parmağı naptınız siz ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 hâla mı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soTr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 piyasada doktor kalmaz.kızına parmak attıgını ögrenen osman abi tüm doktarları ve hemşireleri sıraya dizer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 dory said: BiTcH_oFBaT said: özcan denizden kimse bakire kurtulamaz..... nokdalar cok sey anlatiyor bitch. ahahahaahahhahaa geç gördüm bunu dsşlfjhsdfklsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 bülent ersoy da bakireymiş!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 hürriyet said: avukatı İbrahim Fırat ilginç açıklamalarda bulundu. Fırat, müvekkilinin akıl sağlığı raporu istenmesine çok üzüldüğünü belirterek " ‘ben deli miyim?’ diye günlerce ağladı. avukat niye ağlıyor be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar