Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 migrate. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Masquerade said: migrate. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 ilk göz ağrım sylvanas özlemedim seni özlemicem de :D gittim kurtuldum iide yapmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 jaedenar a free transfer açılmış , guild de kesinlikle taşınma önerisini açıcam, dün resmen işkenceydi 1.5 saat girmek için bekle oyuna gir bu sefer de quest yapmak için sıra bekle mob kescez kesecek mob bulamıoruz quest bolgelerı tıklım tıklım.. tam işkence ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 gidene bb kalan sağlar bizimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 oyunu bırakmadan önce sylvanasdaydım, geçen ay yeniden başladım başka serverda. 2 gün önce karakteri göreyim bi ya diye bi bastım sylvanasa aman yarappim saat öğlen 4 de 640 kişi sıra. bastım direk free migrate i :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 draedan said: normal release 3.03 ile bitti wotlk 3.01 e geri cekiyor 3.01 > 3.02 patch i var, 500 kusur mb lik bisi, onu background downloader lar cekti, ama sen war da oldugun icin cekmedin buyuk iht o yuzden exe sini cekmek zorundasin. wowwiki patch den bulursunr ahatca ardindan 3.02 > 3.03 40mb lik bisi var. Aynen budur durum, kusura bakmayin yazamadim gunlerdir ser sefil oldum lvldi instanceti filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 oha bu saatte 250queue var =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 oynayan varmı hala sylvanasta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mea Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ben tekrar döndüm sylvanasa ama bu gearscore olayını çok büyütüyolar diğer serverlarda bu kadar yok adam toc10 için "req 5k" diyo bu arada serhat sen bıraktın mı oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 mayko ve genom gelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 mea said: ben tekrar döndüm sylvanasa ama bu gearscore olayını çok büyütüyolar diğer serverlarda bu kadar yok adam toc10 için "req 5k" diyo bu arada serhat sen bıraktın mı oyunu ben birakali baya oluyor ya. sunwell zamanında method daha muruya gelmeden biraktim raid işlerini falan tamamen. eylül gibi falan da guildten çıktım. ondan sonra da öyle Türk arkadaşlarla takıldık biraz da çok pis patladı o iş. sonra nemesise girdim ama eski tadı yoktu oyunun ya hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar