Deptlypo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 şimdi bu char pvp de iş yaparmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Aluriel said: @freemoon tamamen sifirliyor agroyu, fade gibi deil. prot oldugunda da %2 avoidance gayet iyi bence. edit. sonra tekrar eski haline geliyormus agro. ama omen oyle gostermiyor. ya bi bug var yada omende bi sorun var. Neyden bahsediyorsunuz ? Su an boyle birsey yok bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 http://wotlk.wowhead.com/?spell=58984 şundan bahsediyorun. Sonradan nightelflere vermişlerdi, unuttum ben onu. Bu mantıkla bire bir aynı bir skill vardı humanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Deptlypo said: şimdi bu char pvp de iş yaparmı ? auto attackda dolu adam keser bu. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 lol draenei warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 oha hayvan :O bu arada wowun (büyük ihtimalle) son expantion paketi çıktı, wow öldü bitti, hala armory neden beta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 WoW öldümü :D. Wow'un ilk hali alfası idi, TBC ile beta oynadık, şimdi ise WotLK ile oyun yeni başlıyor. Taşlar yeni yerine oturuyor ve belkide oyun bu hali ile çıkmalı idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Vaay büyük laf etti. O değilde bu adam arenaya gidecek şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ne son paketi yahu. daha titan kesecektik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 http://i210.photobucket.com/albums/bb153/Babydoll_626_801_25/Demotivators/monkey.jpg diyorum o waryorlara ps: evet lan kıskandim sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 pvp de iş yapmaz bu warrior bi arkadaş sormuşta.Ben makara yapmak için Aboo vurdumu kan gelir falan yazdım :) mortal strike sız ve oyunda bukadar cc varken vurabilirse keser hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 hack n slash mı oluo wow yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Barathrum said: pvp de iş yapmaz bu warrior bi arkadaş sormuşta.Ben makara yapmak için Aboo vurdumu kan gelir falan yazdım :) mortal strike sız ve oyunda bukadar cc varken vurabilirse keser hehe. o silahlardan 1 tanesini alabildin mi onu söyle? föasmdöçsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Barathrum said: pvp de iş yapmaz bu warrior bi arkadaş sormuşta.Ben makara yapmak için Aboo vurdumu kan gelir falan yazdım :) mortal strike sız ve oyunda bukadar cc varken vurabilirse keser hehe. fury instant vuruş 1 fury instant vuruş 2 fury instant vuruş 3 Ms'ye kimin ihtiyaci var? furydede healing reduce var bunlara damage done veren talent gayette keser bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Greeny said: Barathrum said: pvp de iş yapmaz bu warrior bi arkadaş sormuşta.Ben makara yapmak için Aboo vurdumu kan gelir falan yazdım :) mortal strike sız ve oyunda bukadar cc varken vurabilirse keser hehe. o silahlardan 1 tanesini alabildin mi onu söyle? föasmdöçsad ben pvpciyim.trilyon versen işim olmaz pve ile ^^ illidiana kadar dayanabildim tek tuş spama.çok güzel swordlar tabiki yakışır eline warriorun :) Bu arada ben yeni patchten sonra oynamadım charı sattığım için.Furydeki heal reduce u falan bilmiyordum.Yinede zor pvpde başarılı olması.warriorun vurabilceği zamanlar belirli pvpde.two handle vurdu vurdu vurmadı noluyor görüyoruz.bide %20 daha yawaş çok zor vurabilmesi bi playera cc yemeden önce.(iddam yok tabiki kesemez falan diye tartışma olmasın boşuna) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 yok furious attack da stack kaybı oluyor ms kadar etkili değil zaten %100 şansla vursa fury ftw. olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Barathrum said: .warriorun vurabilceği zamanlar belirli pvpde.two handle vurdu vurdu vurmadı noluyor görüyoruz.bide %20 daha yawaş çok zor vurabilmesi bi playera cc yemeden önce.(iddam yok tabiki kesemez falan diye tartışma olmasın boşuna) o yüzde 20 slow kalkti yeni titans grip şimdi hit reduce var ama onuda bufflicaklar yüzde 12 den aşaği düşücek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Sir Clexcier said: Barathrum said: .warriorun vurabilceği zamanlar belirli pvpde.two handle vurdu vurdu vurmadı noluyor görüyoruz.bide %20 daha yawaş çok zor vurabilmesi bi playera cc yemeden önce.(iddam yok tabiki kesemez falan diye tartışma olmasın boşuna) o yüzde 20 slow kalkti yeni titans grip şimdi hit reduce var ama onuda bufflicaklar yüzde 12 den aşaği düşücek hit reduce çok kötü bişey işte %12 çok büyük bir rakam.Hele 97 hitle.Sen 3 kusürlük two handi kaldırıcan vurucan misslicek yada gözünden yaşlar akar hayattan soğursun.PvP'nin dibine vurmuş warrior arkadaşlarla konuşuyorum halen arms ftw diyorlar.Bundan 2 tane alıcağına 1 tane alırsan eline arms son talente verirsin kol bacak parçalarsın ki Bladestorm baya övüyor millet.ama 2 tane durması çok şekil tabi ayrı konu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 FreEmoon said: http://wotlk.wowhead.com/?spell=58984 şundan bahsediyorun. Sonradan nightelflere vermişlerdi, unuttum ben onu. Bu mantıkla bire bir aynı bir skill vardı humanlarda. Yazdim ya dayi gelmisti ama kalkti sonradan die. Zaten ben rerolladigimda o talent daha yoktu, spirit vardi %10, fel armor'da spiritten totalde %39 bonus dmg alacagi human'a rerollamistim.%10 demek kabaca 600 spiritimiz olsa 60 eder, 60 spirittende 25'e yakin dmg up gelirdi, bi de critledikce spirit attiran bir talent vardi destruction'da onunda etkisi olmustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Barathrum said: pvp de iş yapmaz bu warrior bi arkadaş sormuşta.Ben makara yapmak için Aboo vurdumu kan gelir falan yazdım :) mortal strike sız ve oyunda bukadar cc varken vurabilirse keser hehe. bana göre charın hiç bi özelligi güzelligi yok pvp de iş yapmıosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Barathrum said: pvp de iş yapmaz bu warrior bi arkadaş sormuşta.Ben makara yapmak için Aboo vurdumu kan gelir falan yazdım :) mortal strike sız ve oyunda bukadar cc varken vurabilirse keser hehe. yenı fury talentalrıyla gayet rahat yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Cuce said: Barathrum said: pvp de iş yapmaz bu warrior bi arkadaş sormuşta.Ben makara yapmak için Aboo vurdumu kan gelir falan yazdım :) mortal strike sız ve oyunda bukadar cc varken vurabilirse keser hehe. yenı fury talentalrıyla gayet rahat yapar GL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 heroic fury. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Barathrum said: Sir Clexcier said: Barathrum said: .warriorun vurabilceği zamanlar belirli pvpde.two handle vurdu vurdu vurmadı noluyor görüyoruz.bide %20 daha yawaş çok zor vurabilmesi bi playera cc yemeden önce.(iddam yok tabiki kesemez falan diye tartışma olmasın boşuna) o yüzde 20 slow kalkti yeni titans grip şimdi hit reduce var ama onuda bufflicaklar yüzde 12 den aşaği düşücek hit reduce çok kötü bişey işte %12 çok büyük bir rakam.Hele 97 hitle.Sen 3 kusürlük two handi kaldırıcan vurucan misslicek yada gözünden yaşlar akar hayattan soğursun.PvP'nin dibine vurmuş warrior arkadaşlarla konuşuyorum halen arms ftw diyorlar.Bundan 2 tane alıcağına 1 tane alırsan eline arms son talente verirsin kol bacak parçalarsın ki Bladestorm baya övüyor millet.ama 2 tane durması çok şekil tabi ayrı konu :D yüzde 5'e düştü hit reduce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 %12 yide sen yazdın zaten ben cvp verdim B)- lvl 80 e kadar elbetteki nerfler bufflar olacak her classa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar