Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayalimi gerçekleştiren adam...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aluriel said:
@freemoon tamamen sifirliyor agroyu, fade gibi deil. prot oldugunda da %2 avoidance gayet iyi bence.

edit. sonra tekrar eski haline geliyormus agro. ama omen oyle gostermiyor. ya bi bug var yada omende bi sorun var.

Neyden bahsediyorsunuz ? Su an boyle birsey yok bende.
Mesaj tarihi:
WoW öldümü :D. Wow'un ilk hali alfası idi, TBC ile beta oynadık, şimdi ise WotLK ile oyun yeni başlıyor. Taşlar yeni yerine oturuyor ve belkide oyun bu hali ile çıkmalı idi.
Mesaj tarihi:
pvp de iş yapmaz bu warrior bi arkadaş sormuşta.Ben makara yapmak için Aboo vurdumu kan gelir falan yazdım :) mortal strike sız ve oyunda bukadar cc varken vurabilirse keser hehe.
Mesaj tarihi:
Barathrum said:
pvp de iş yapmaz bu warrior bi arkadaş sormuşta.Ben makara yapmak için Aboo vurdumu kan gelir falan yazdım :) mortal strike sız ve oyunda bukadar cc varken vurabilirse keser hehe.

o silahlardan 1 tanesini alabildin mi onu söyle? föasmdöçsad
Mesaj tarihi:
Greeny said:
Barathrum said:

o silahlardan 1 tanesini alabildin mi onu söyle? föasmdöçsad

ben pvpciyim.trilyon versen işim olmaz pve ile ^^ illidiana kadar dayanabildim tek tuş spama.çok güzel swordlar tabiki yakışır eline warriorun :)

Bu arada ben yeni patchten sonra oynamadım charı sattığım için.Furydeki heal reduce u falan bilmiyordum.Yinede zor pvpde başarılı olması.warriorun vurabilceği zamanlar belirli pvpde.two handle vurdu vurdu vurmadı noluyor görüyoruz.bide %20 daha yawaş çok zor vurabilmesi bi playera cc yemeden önce.(iddam yok tabiki kesemez falan diye tartışma olmasın boşuna)
Mesaj tarihi:
Barathrum said:

.warriorun vurabilceği zamanlar belirli pvpde.two handle vurdu vurdu vurmadı noluyor görüyoruz.bide %20 daha yawaş çok zor vurabilmesi bi playera cc yemeden önce.(iddam yok tabiki kesemez falan diye tartışma olmasın boşuna)

o yüzde 20 slow kalkti
yeni titans grip
şimdi hit reduce var
ama onuda bufflicaklar yüzde 12 den aşaği düşücek
Mesaj tarihi:
Sir Clexcier said:
Barathrum said:

.warriorun vurabilceği zamanlar belirli pvpde.two handle vurdu vurdu vurmadı noluyor görüyoruz.bide %20 daha yawaş çok zor vurabilmesi bi playera cc yemeden önce.(iddam yok tabiki kesemez falan diye tartışma olmasın boşuna)

o yüzde 20 slow kalkti
yeni titans grip
şimdi hit reduce var

hit reduce çok kötü bişey işte %12 çok büyük bir rakam.Hele 97 hitle.Sen 3 kusürlük two handi kaldırıcan vurucan misslicek yada gözünden yaşlar akar hayattan soğursun.PvP'nin dibine vurmuş warrior arkadaşlarla konuşuyorum halen arms ftw diyorlar.Bundan 2 tane alıcağına 1 tane alırsan eline arms son talente verirsin kol bacak parçalarsın ki Bladestorm baya övüyor millet.ama 2 tane durması çok şekil tabi ayrı konu :D
Mesaj tarihi:
FreEmoon said:
http://wotlk.wowhead.com/?spell=58984 şundan bahsediyorun. Sonradan nightelflere vermişlerdi, unuttum ben onu. Bu mantıkla bire bir aynı bir skill vardı humanlarda.

Yazdim ya dayi gelmisti ama kalkti sonradan die. Zaten ben rerolladigimda o talent daha yoktu, spirit vardi %10, fel armor'da spiritten totalde %39 bonus dmg alacagi human'a rerollamistim.%10 demek kabaca 600 spiritimiz olsa 60 eder, 60 spirittende 25'e yakin dmg up gelirdi, bi de critledikce spirit attiran bir talent vardi destruction'da onunda etkisi olmustu.
Mesaj tarihi:
Barathrum said:

bana göre charın hiç bi özelligi güzelligi yok pvp de iş yapmıosa
Mesaj tarihi:
Barathrum said:

yenı fury talentalrıyla gayet rahat yapar
Mesaj tarihi:
Cuce said:
Barathrum said:

yenı fury talentalrıyla gayet rahat yapar

GL
Mesaj tarihi:
Barathrum said:
Sir Clexcier said:
Barathrum said:

o yüzde 20 slow kalkti
yeni titans grip
şimdi hit reduce var

hit reduce çok kötü bişey işte %12 çok büyük bir rakam.Hele 97 hitle.Sen 3 kusürlük two handi kaldırıcan vurucan misslicek yada gözünden yaşlar akar hayattan soğursun.PvP'nin dibine vurmuş warrior arkadaşlarla konuşuyorum halen arms ftw diyorlar.Bundan 2 tane alıcağına 1 tane alırsan eline arms son talente verirsin kol bacak parçalarsın ki Bladestorm baya övüyor millet.ama 2 tane durması çok şekil tabi ayrı konu :D

yüzde 5'e düştü hit reduce
  • Yeni Oluştur...