Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Arkadaşlar cumartesini günü dijital bir kamera almayı düşünüyorum max 650 mil vericem biraz araştrıdım hp photosmart 935 de karar kıldım 5.3 mp eğer bu paraya daha iyisi var diyorsanız önerilerinizi bekliyorum.[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 5.2 mp olmasın o ? bizdede var hp en son 5.2 vardı yani[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Özel olarak şu modeli al diye bir önerim olmayacak ama fotoğraf makinasını bilgisayar firmasından alma derim. Zira fotoğpraf makinasının en önemli kısmı lensi ve fotoğraf çekmek ile ilgili aksamı yoksa dijital kısmı üç aşağı beş yukarı hepsinde aynı. Alacaksan iyi bir fotoğraf makinası markasından al.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 cumartrsi teknosa ya bakıcam dediğinide göz onunde bulundururum ama 935 de pentax lens var o nedenle bira aklım onda[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 önemli olan megapixel deil lens dir megaixel sadece kağıda baskı yapacagın zaman işe yarar a4 e ful pcde nası görünüyosa aynı kalitede baskı yapmak için 5-6 mp lik bi alet lzm ha 3mpliklerde a4 e cıkarırda kalite düşer ama pc de saklayacam ben resimleri diyorsan görüntü kalitesi lens e göre canon öneririm o fiyata alabilecegin güzel canon modelleri var kalite arıyorsan canon,sony,fujifilm,minolta,nikon arasindan bişi seçiceksin tr de canon ,minolta çok yaygın nikon çok çok iyi sony de carl zeis lens kullanıyor ki tartışmaya bile gerek yok bende fujifilm var s5000 çok memnunum ama fiyatı 1milyarın üzerinde olması lzm[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) jankis, 28 Nisan 2004 22:29 tarihinde demiş ki: ben içmem öyle gavur işi kazık şeylerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 said: DynamicK, 30 Nisan 2004 01:24 tarihinde demiş ki: önemli olan megapixel deil lens dir megaixel sadece kağıda baskı yapacagın zaman işe yarar a4 e ful pcde nası görünüyosa aynı kalitede baskı yapmak için 5-6 mp lik bi alet lzm hocam makinanın çözünürlüğü düşükse çekdiği resimlerinde resolation nı düşük olur okadar çözünürlük okadar kalite baskıyla biç bir alakası yok + üstünde pentax les var beli,rtmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar