ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Olur böyle seyler takma kafana, ilk haftalar cok zorlanacaksin elbette. bende almanya'ya geldigimin ilk haftasi valizimi topladim dönüyordum. sonra 1 ay kalmanin bir sakincasi yok dedim sansimi denedim insanlarla tanistim ortama girdim simdi 3 sene doldu dolacak, artik zor ayriliyorum ülkeme dönerken :)
karpuzseven Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Balkan ile Varna Teknik'e gelmeyi planlıyorum önümüzdeki sene. Pati toplantısı yaparız
chesterfield Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 BAlkana bulasmayin pek bencek.
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Sofia'da okuyan bir arkadaşığım var. Sofia'da yüzlerce Türk tanıdığı varmış. Hiç yanlızlık çekmediğini söylüyordu. İstersen bana haber ver özel mesajdan kaynaştırırlar seni de.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 chesterfield said: BAlkana bulasmayin pek bencek. Bende balkanla gidiyorum haftaya Varnaya,balkanla gidenlerlede konuşuyorum herhangi bir dolandırıcılık mevzusu yok ama 300-500 eu ayak bastı parası alıyorlar ilk gidişinde,onun dışında denklik konusundada sıkıntılar var.
chesterfield Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 cok olumsuz yorumla karsilastim balkanla ilgili o yusden; dikkatli olmakta fayda var.
Öne çıkan mesajlar