ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Olur böyle seyler takma kafana, ilk haftalar cok zorlanacaksin elbette. bende almanya'ya geldigimin ilk haftasi valizimi topladim dönüyordum. sonra 1 ay kalmanin bir sakincasi yok dedim sansimi denedim insanlarla tanistim ortama girdim simdi 3 sene doldu dolacak, artik zor ayriliyorum ülkeme dönerken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Balkan ile Varna Teknik'e gelmeyi planlıyorum önümüzdeki sene. Pati toplantısı yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 BAlkana bulasmayin pek bencek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Sofia'da okuyan bir arkadaşığım var. Sofia'da yüzlerce Türk tanıdığı varmış. Hiç yanlızlık çekmediğini söylüyordu. İstersen bana haber ver özel mesajdan kaynaştırırlar seni de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 chesterfield said: BAlkana bulasmayin pek bencek. Bende balkanla gidiyorum haftaya Varnaya,balkanla gidenlerlede konuşuyorum herhangi bir dolandırıcılık mevzusu yok ama 300-500 eu ayak bastı parası alıyorlar ilk gidişinde,onun dışında denklik konusundada sıkıntılar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 cok olumsuz yorumla karsilastim balkanla ilgili o yusden; dikkatli olmakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar