eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 eskiden diziler başlarken mesela süper baba da osman sınav ın sağ alt köşesinde (ste) yazardı bunun anlamı ne acaba[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 ste production filan diilmiydi benmi yanlış hatırlıyorum yoksam (:[signature][hline]The Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Sinema Televizyon Enstütüsü manasına gelir o.[signature][hline]I wish none of this had happened.Sometimes I wish I was dead, and recognize I never wished I was dead.I wish everyone else was dead. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 30 Nisan 2004 00:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 osman sınavın ne özelliği var neden sadece onda yazardı ve artık niye yazmıo acaba?[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 ailemizin aydını alexi flm =P[signature][hline]|Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Orasını bilemiyeceğim.[signature][hline]I wish none of this had happened.Sometimes I wish I was dead, and recognize I never wished I was dead.I wish everyone else was dead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar