Tornalp Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Evet içeriğe hatta videolara bu linkten bakabilirsiniz. http://www.pirateninjas.net/lineage2/gracia-final-korean-preview-site/#more-140 Şu an biz orjinalde bu ayın 28 inde 2.2 olucaz. Kore'de ise bu görüntüleri görünen 2.3 update uygulanıcak.Tahminen yılbaşı yada ocak belki şubata doğru 2.3'ü orjinalae uygularlar. Yeni armorlar yeni binekler hatta summonlar,pelerin ve yeni silahlarla yeni epic boss wind dragon! Ama burdan söylüyorum kendinizi hazırlayın. Dual dagger lar geliyor beyler! Manyak üstü manyak bir char haline gelir dagger'ciler demedi demeyin hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyazz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Vallahi insanin Dagger olasi geliyor..Reroll yapsakmi napsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyazz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Birde bu AOC patladi galiba herkes wow a yada la2 ye geri donuyor..aoc 35 gb harddiskte yer kaplior e ona gorede saglam bilgisayar istiyor ekran karti vs.. bu kdr genclerin oynadigi bi oyuna bu kdr masraf getirisen kimse oynamaz dimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 indirdim oynadım geçen private serverlarda ama onlar bile boş kaldırdım tekrardan.. özlemişim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Private serverların populasyonu u orj serverları hangi oyunda ve ne zaman geçmiş acaba..Bide server merge den sonra orj serverlara girip baktında mı private server bile boş diyebiliyosun anlıyamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 2-3 sene önce falan 100lerce private vardı ve boş değillerdi. türkiyede de dünyada da popüler olmuştu ve bu insanlar private bir kısmı da officialda oynardı. 100lerce private server 10tane official serveri(kore hariç) nasıl geçemiyor? official da doluydu, aşırı imba ya da god mode adamlar yoktu. Server mergeden sonra tabi ki popülasyon artışı olacak(server başına düşen), o zaman serverları 1 taneye düşürsünler full olsun, bu lineage2 official dolu anlamına mı gelir? tek server hakkında konuşmuyorum genel olarak bir boşalmadan bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar