Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Garip internet kesintisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Linuxu bozduğum için Win xp den nete giriyorum.

Makina açık kalıyor 24 saat downloadlarım açık.

gece açık bırakıyorum sabah geliyorum internet kopmamış , modem online , ip duruyor , dns serverları da yerli yerinde fakat send var recieve yok ve bütün internet ile ilgili programlar kopmuş. Bende 2 saat command dan release renew yapmak yerine repair e basıyorum direk ve

THE following steps of the repair operation failed:

Flushing the ARP cache.

Plaease contact your network administrator or ISP

hmm repair olmuyor , fakat ilginçtirki internet bu eror mesajından sonra geliyor ... bu sorunu yaşayan varmıdır ? Anlayamıyorum sorun bendemi yoksa Benim windowsumdamı...[signature][hline]starcraft.mizzah.com
www.sylveria.org
Mesaj tarihi:
Eger ethernet kartı varsa ;Herhangi bir program ethernet kartına ip attırabilir.Son yükledigin programlara bak derim başıma gelmişti...[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır...

Indinolla Developer || MSN || Indinolla UO

[Bu mesaj DIEMASTER tarafından 26 Nisan 2004 19:37 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj DIEMASTER tarafından 26 Nisan 2004 19:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Motorola Surfboard SB4200 hem ethernet kartı üzerinden hemde usp porttan baplanabiliniyor. Hangisinden bağlı ise diğerini bir dene derim. Birde ethernet kartların da bazen güç kesintisi sorunu yaşanabilniyor. Belli bir süre hareket olmayınca (veri akışı) ayar gereği kesip, bilgi geri gelince geri açamıyor kendisini.

Bunun çözümü de aygıt yöneticisi-ağ bağdaştırıcı'dan ethernet kartını seç ve özelliklerine gir. güç yönetiminde "Güç kazancı sağlamak için bilgisayar bu alete kapatsın"daki tiki kaldır.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
Birde o güç kapama hedesini deaktive et. Bunlar kesinlikle çözüm olur demiyorum ama bu şekilde kopmalarda ilk akla gelen hata budur.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
aynı sorun banada olmuştu hatta hep her sabah 7.35de kesiliodu internet ancak gece 12den sonra geri geliyordu telefon açmıştım kablonete usbden kaynaklanıyordur elektrik akımı ile çalışan bir sistem çünkü evinizde toprak hat yoksa voltaj değişmeleri bu gibi sebepler doğurabilir gibi bi sürü şey demişlerdi bende ethernete takmıştım bir dahada öyle bir sorun ile karşılaşmadım[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.

Tearaway - Mercenary

Xayder - Necromancer
  • Yeni Oluştur...