Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Linuxu bozduğum için Win xp den nete giriyorum. Makina açık kalıyor 24 saat downloadlarım açık. gece açık bırakıyorum sabah geliyorum internet kopmamış , modem online , ip duruyor , dns serverları da yerli yerinde fakat send var recieve yok ve bütün internet ile ilgili programlar kopmuş. Bende 2 saat command dan release renew yapmak yerine repair e basıyorum direk ve THE following steps of the repair operation failed: Flushing the ARP cache. Plaease contact your network administrator or ISP hmm repair olmuyor , fakat ilginçtirki internet bu eror mesajından sonra geliyor ... bu sorunu yaşayan varmıdır ? Anlayamıyorum sorun bendemi yoksa Benim windowsumdamı...[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 up sorun hala gitmedi bilen varmıdır ?[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org
DIEMASTER Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Eger ethernet kartı varsa ;Herhangi bir program ethernet kartına ip attırabilir.Son yükledigin programlara bak derim başıma gelmişti...[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır... Indinolla Developer || MSN || Indinolla UO [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 26 Nisan 2004 19:37 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 26 Nisan 2004 19:38 tarihinde değiştirilmiştir]
DIEMASTER Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Yaw yanlışlık yeni msg attım ama :( Ethernet i degiştir [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 26 Nisan 2004 19:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Hayır ethernet değilim Motorola Surfboard SB4200 var cable ım dolayısıyla... neden oluyor çözebilmiş değilim driver update de denedim[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Motorola Surfboard SB4200 hem ethernet kartı üzerinden hemde usp porttan baplanabiliniyor. Hangisinden bağlı ise diğerini bir dene derim. Birde ethernet kartların da bazen güç kesintisi sorunu yaşanabilniyor. Belli bir süre hareket olmayınca (veri akışı) ayar gereği kesip, bilgi geri gelince geri açamıyor kendisini. Bunun çözümü de aygıt yöneticisi-ağ bağdaştırıcı'dan ethernet kartını seç ve özelliklerine gir. güç yönetiminde "Güç kazancı sağlamak için bilgisayar bu alete kapatsın"daki tiki kaldır.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 usb den balıyım ben ethernete geç diyorsun yanii ? sorun kesin bendemidir ?[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 ethernetten bağladım yine aynı hatayı veriyor ama daha kopmadı uzun bir zaman var kopması için[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Birde o güç kapama hedesini deaktive et. Bunlar kesinlikle çözüm olur demiyorum ama bu şekilde kopmalarda ilk akla gelen hata budur.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Hmm onuda kapattım bende ethernetten bağlayayım artık usb de bir osrun var heralde aynı hatayı bunda da veriyor ama kopmadı internet 19 saattir[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org
Xayder Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 aynı sorun banada olmuştu hatta hep her sabah 7.35de kesiliodu internet ancak gece 12den sonra geri geliyordu telefon açmıştım kablonete usbden kaynaklanıyordur elektrik akımı ile çalışan bir sistem çünkü evinizde toprak hat yoksa voltaj değişmeleri bu gibi sebepler doğurabilir gibi bi sürü şey demişlerdi bende ethernete takmıştım bir dahada öyle bir sorun ile karşılaşmadım[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Hmm ilginç aslında ben 1.5 senedir usb den bağlıyorum modemi , gerek linux gerekse windowsta hep usb den bağladım , son zamanlarda olması bence kablo nun suçuymuş gibi geliyor. Tabi yazılımsal bir sorunda olabilir ,zira o erorun gelmesi biraz ilginç geldi bana[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 OF YETER yine aynısı oldu ya of internet gidiyor kafasına göre 12 ile sabah 6 7 midir nedir bir saatler ivar o saatler arasında gidiyor sanırım yada cidden bende bir sorun var yeter ya deli olacağım[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Olmuyor Olmuyor Olmuyor internet yine gidiyor delimidir nedir ya nası halledeceğim ben bu sorunu ?? ?[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org
Öne çıkan mesajlar