Cheronimo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Arkadaşlar ya Bayağa Uğraştım ben bu yani Mesela Reg Menusu Scp si Reg Menusu Scp sinin arka Planını yani resizepic ini hiç gözükmez yapamadım bir türLü o Resizepic i bilen bi yazabilirmi Çok Lazımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheronimo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Insancıl bi arkadaşlar ya Anlatamadım heralde bir daha yazayım arkadaşlar diyorum ki ben $u resizepic i yapamadım biriniz bi yardım etseniz olmuyormu yaw DiyOrum ki .regs yazıyorsun msla Sadece Button ları Gözüküyor Diğer yarısı Gözükmüyor :D Anlatabildimmi $imdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 resize 99 99 [buraya 9999] 99 99 yaparsan bir sey gozukmez transparan deil ama bu.[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Eger programla yapıyorsan rezicepic koymazsan,direk text yada buttonları koyarsanda öyle oluyo.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 normalde yok öyle bi resizepic kendin verdata editle yapabilirsin. siyah verdatada transparan rengi oldugu icin, paintte 2x2 bi resim olusturuosun. solüste herhangi bi renk, sag uste siyah; sagalta herhangi bi renk, solalta siyah boyucan. 2x2 lik resmi sonra verdatana ekle. sonra resizepic olarak kullan. bu yazdıgım biraz ileri düzeyde bir bilgi ama yeni başladıysan anlamayabilirsin. verdata editle ilgili bişiler araştır forumdan[signature][hline]SouLForGeD, 26 Nisan 2004 12:23 tarihinde demiş ki: I rule! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Resizepic'in koduna 3000,5054 gibi verdata.mul 'da bulunan menuleri koycaksın.[signature][hline]Bu mesaj size birşey ifade etmiyorsa, lütfen gözardı ediniz."güzel bir e-posta MSN [email protected] ve e-posta ICQ 162740813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 ne geregı warkı kalsın ole sana batıyo mu :D[signature][hline][b]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯ [b]KaLßimizde Gs , Aklımızda Ts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 said: Ardhath, 29 Nisan 2004 19:47 tarihinde demiş ki: Resizepic'in koduna 3000,5054 gibi verdata.mul 'da bulunan menuleri koycaksın. Ardhath ne alakası var ? Eger gump maker gibi bir programla calısıyorsa textleri ve buttonları koyar ve arka plan olarak hic bir resim koymazsa cıkmıyor,limbscompda yapıyordum.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar