Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Sabah bi gaza geldim, dayt ben sigarayı bırakıyorum dedim 4-5 paket sigarayı attım çekmeceyi boşalttım falan. Yarım saat önce tıpış tıpış gittim sigara aldım. yuh bana ya bu merete burdan s ile başlayan sevgi sözcükleri yolluyorum. başlamayın..başlattırmayın diye de bir sosyal mesaj ekleyeyim. iyi akşamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ben wowu biraktim sende sigarayi birakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 wow bırakılmaz ara verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 masq +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Masquerade said: wow bırakılmaz ara verilir. 2 senelik bir ara verdim işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ben de başladım. henüz bir zararını görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 wotlk geliyor bak süper aç accountu haydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Ferrero said: ben de başladım. henüz bir zararını görmedim. 5 sene sonra 5 kat merdiven çıktıktan sonra okursun tekrar burayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ahaha açmicam olm 2010da açicam ya da 2009 yazinda 1 ay fln oynarim antalyaya gidersem anca öyle yani beni tahrik etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ösese güzeli dfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 aç sen ben seni boostlucam bak. mountunda hazır. guilde de alalım seni. ne duruyorsun daha!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 mulgear6 said: ösese güzeli dfgd uu sexi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 o da büyük yalan. öss ye giricem kendimi hayattan soyutladım moduna gireriz. öss biter, iyi/kötü bir üni kazanırsın. ooo artık yasaklar bitti laylalayröröeala diye sevinirsin.. ta ki ilk vizelerin sonuna kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Masquerade said: aç sen ben seni boostlucam bak. mountunda hazır. guilde de alalım seni. ne duruyorsun daha!!! kj kestiyseniz patchden önce gelirim aşağisi kurtarmaz edit: ahaha pazarliğa başladim sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 3.0.2 ile KJ kesmiyen utansın dgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Masquerade said: o da büyük yalan. öss ye giricem kendimi hayattan soyutladım moduna gireriz. öss biter, iyi/kötü bir üni kazanırsın. ooo artık yasaklar bitti laylalayröröeala diye sevinirsin.. ta ki ilk vizelerin sonuna kadar. hayattan soyutlamadim wowdan soyutladim bi tek oda oynamiyorum ama gelişmeleri takip ediyorum ama olm wow olsada oynasak lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 63 levelim ben daha reroll yaptım warlocka :( 65 olunca karazhana girip bütün lootlarımı alıcam ama. D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Masquerade said: 63 levelim ben daha reroll yaptım warlocka :( 65 olunca karazhana girip bütün lootlarımı alıcam ama. D: ahaha vay noob asdad olm varya şimdi waryorum olucakti full s4 yapmiştim onu zaten fullde t6 olmuştu onla pvp yapardim rogumlada yapardim herşeyi ahhhşşş wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 rogueumla yaptım herşeyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Masquerade said: rogueumla yaptım herşeyi :) bu arkadaşı dövmeyi özledim pençelerimle :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar