Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Luis Aragones Şampiyonlar Ligi’ndeki ağır Arsenal yenilgisinin ardından Süper Lig’de oynanacak Bursaspor maçı sonrası sonuç ne olursa olsun görevinden istifa edecek. Bugün Fenerbahçeli futbolcularla bir toplantı yapan Luis Aragones’in futbolculara “Ben buraya Avrupa şampiyonu bir takımın hocası olarak geldim, ancak beklediklerimi bulamadım. Avukatlarım aracılığıyla yönetimle görüşmeler yapıyorum. Bursaspor maçı benim Fenerbahçe’nin başında son maçım olacak” dediği öğrenildi. Aragones’in görevi bırakma kararını yönetime iletmesinin ardından, avukatlarının yönetimle görüşmelerinin devam ettiği ifade edildi. Aragones’in Pazartesi günü 1 yıllık ücretinin tamamı olan 2 milyon euroyu talep ettiği öğrenildi. http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/10185993.asp?gid=229&sz=41057 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 bursa maçı nerde oynanıyodu ki? bursada mı kadıköyde mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Bence yalan haber para için geldim diyen bi adam 7M lik tazminattan öyle kolay kolay vazgeçmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 lucescu'yu istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 hayırlısı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 kotu oldu bu, birakma fneri aragones :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ALLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 kiyamam ya =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 atmasyon olabilir. aragones saf degil, aksine cok cakal adam. istifa yerine tazminati beklerse sasirmamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 hepimiz için hayırlı olur umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 bizim maça kadar kalsaydı yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Adam dünkü çaylak değil yani savaşır sonuç itibariyle takım için o da biliyor 1 günde hiç bi takım dünya takımı olmaz Ayrıca aragones e bu kadar yüklenmek saçma yani o gitse kim gelecek sonuç itibariyle suç kesinlikle ruhsuz futbolcularda ben alex kadar ruhsuz bi herif görmedim ya fenerin hep önemli maçlarını izledim ve hep adam sönüktü ha lig maçlarında ne yapar onu bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 aslında rıdvan dilmeni fenerbahçe genel menajer olarak almalı. yani teknik direktöre yol gösteren ve yahutta oyuncu ve maç analizlerinde danışılacak bir mercih olarak..sonuçta rıdvan dilmenin birşeyleri analiz etme ve birçok insanın göremediği şeyleri görebilme yeteneği ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 bu ne abii ahahah (open image url diyin) http://3.bp.blogspot.com/_s4BSdTq1AQA/SP8nrO8ZhRI/AAAAAAAAEwQ/ozrcuwpcaag/s1600-h/fanatik-oha.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 süperdi o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Penthesilea said: bu ne abii ahahah (open image url diyin) http://3.bp.blogspot.com/_s4BSdTq1AQA/SP8nrO8ZhRI/AAAAAAAAEwQ/ozrcuwpcaag/s1600-h/fanatik-oha.jpg ahadfhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 kendinden geçmiş hatun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Gitsin. ABİ AHHASFJKASF O GAZETE NE SDFJKHSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 aldım gazeteyi kacmaz bu kapak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 abi gs maçını beklesin yaaaa kadıköyde yenelim sora gitsin offfffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Bıraksın.Takımdanda 2-3 kişi hariç gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Penthesilea said: bu ne abii ahahah (open image url diyin) http://3.bp.blogspot.com/_s4BSdTq1AQA/SP8nrO8ZhRI/AAAAAAAAEwQ/ozrcuwpcaag/s1600-h/fanatik-oha.jpgahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 once bi tutsun, sonra birakir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Kalbine iner valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar