Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aragones birakiyormus

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Luis Aragones Şampiyonlar Ligi’ndeki ağır Arsenal yenilgisinin ardından Süper Lig’de oynanacak Bursaspor maçı sonrası sonuç ne olursa olsun görevinden istifa edecek.

Bugün Fenerbahçeli futbolcularla bir toplantı yapan Luis Aragones’in futbolculara “Ben buraya Avrupa şampiyonu bir takımın hocası olarak geldim, ancak beklediklerimi bulamadım. Avukatlarım aracılığıyla yönetimle görüşmeler yapıyorum. Bursaspor maçı benim Fenerbahçe’nin başında son maçım olacak” dediği öğrenildi.

Aragones’in görevi bırakma kararını yönetime iletmesinin ardından, avukatlarının yönetimle görüşmelerinin devam ettiği ifade edildi. Aragones’in Pazartesi günü 1 yıllık ücretinin tamamı olan 2 milyon euroyu talep ettiği öğrenildi.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/10185993.asp?gid=229&sz=41057
Sosyal ağlarda paylaş

Adam dünkü çaylak değil yani savaşır sonuç itibariyle takım için o da biliyor 1 günde hiç bi takım dünya takımı olmaz

Ayrıca aragones e bu kadar yüklenmek saçma yani o gitse kim gelecek sonuç itibariyle suç kesinlikle ruhsuz futbolcularda ben alex kadar ruhsuz bi herif görmedim ya fenerin hep önemli maçlarını izledim ve hep adam sönüktü ha lig maçlarında ne yapar onu bilemem
Sosyal ağlarda paylaş

aslında rıdvan dilmeni fenerbahçe genel menajer olarak almalı.
yani teknik direktöre yol gösteren ve yahutta oyuncu ve maç analizlerinde danışılacak bir mercih olarak..sonuçta rıdvan dilmenin birşeyleri analiz etme ve birçok insanın göremediği şeyleri görebilme yeteneği ortada.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...