Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WTS UD Mage

MarduK

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar arkadaşlar boulderfist(PVP) serverında 70 lvl mageimi satıyorum.charımda her türlü mount vardır(epic).3k yakın parası vardır.gerekli olan heryere exalteddır.gayet iyi derecede pve seti mevcuttur +1200 spell damage oluyor pve setle yanlış hatırlamıyorsam ve migratei açıktır.profları enchanting ve engineeringdir(engineeringle nasıl para kasıldığını wow oynuyan arkadaşlarda bilir).charın armorysininde linkini veriyim yanlız üstünde pvp seti var armoryde char frozen durumda oldugundan degiştiremiyorum.charım için düşündügüm fiyat 250 ytldir kutularıda bende mevcut.charı satma sebebim derslerimin gittikçe ağırlaşması ve oynıyacak zamanımın olmaması malesef.almak istiyen arkadaşlar bana lütfen msnden ulaşsın çünkü siteye girmeyi bazen unutuyorum msn adresim [email protected].

armory
Sosyal ağlarda paylaş

yazık paticik bundan 8 yıl önce ne güzel elit bir yerdi ama gel görki zeka yaşı max.10 yaş düzeyinde olan insanlar burayada dadanmış.post kasmayı seven tiplere özel bir yer açılsa keşke bazı kompleks manialar oraya gitse abidik gubidik yorular yapıp içlerini orda boşaltsa spammer heaven açmak lazım patinin içine.yada çocuk parkı filan çok güzel olur hani en azından milletin sinirleri bozulmaz...
Sosyal ağlarda paylaş

MarduK said:
yazık paticik bundan 8 yıl önce ne güzel elit bir yerdi ama gel görki zeka yaşı max.10 yaş düzeyinde olan insanlar burayada dadanmış.post kasmayı seven tiplere özel bir yer açılsa keşke bazı kompleks manialar oraya gitse abidik gubidik yorular yapıp içlerini orda boşaltsa spammer heaven açmak lazım patinin içine.yada çocuk parkı filan çok güzel olur hani en azından milletin sinirleri bozulmaz...

we call it garbage
Sosyal ağlarda paylaş

MarduK said:

Bundan 8 yıl önce kimse abuk subuk uo karakterlerini fahiş fiyattan satmaya çalışmıyormuş ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...