Absolut Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Nvidia control panelde programlara özel ayarlar sekmesinde özellikle bazı programlar için nvidia ayarlarını değiştirmek istyiyorum Warhammer için mesela. Gayet güzel şekilde ADD ile war.exe yi seçip istediğim ayarları alttan yapıyorum ve apply diyorum. Buraya kadar herşey normal. Sonra nvidia control paneli kapattığımda ve tekrar açtığımda war.exe dosyasına yaptığım ayarların save olmadığını hatta herşeyi en baştan tekrar yapmam gerektiğini görüyorum. Acaba bir şekilde bu ayarları yapıp göstermiyormu yoksa o ekranda eskiden yapılan eklemelerin falan görünmesi gerek birşeyi hatalı mı yapıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Bende bir kaç oyun için senin takip ettiğin yolu izliyorum.Oyuna özel ayarlar atıyorum. Benim de başıma gelmişti , yeni nvidia driverları ile update ettikten sonra hallolmuştu. Bi dene istersen . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Laptop için olanda sorun var evdeki desktopda sorun olmuyor nedense. Bir nvapps.xml dosyası var onun içine yazması ve listelemesi lazım normalde ama nedense olmuyor acaba readonly mi diye baktım o da değil anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Driver yukledikten sonra restart atmayinca registry readonly kalabiliyor tarzi gariban bi sorunsal vardi. Benim basima gelmedi ama tekrar kurup restart atanlarin problemi cozuluyordu sanki diye hatirliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Nhancer ile hallettim sorunu. Nedense benzer problem baya varmış nette aradım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Tamam şimdi birde nasıl tamamen nvidia driverlarını tam olarak uninstall edebilyoruz onu yazarsanız iyi olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Uninstall ettikten sonra kalanların tümünü temizlemek için ; http://downloads.guru3d.com/Guru3D---Driver-Sweeper-(no-installer)_d1672.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Driversweeper candir, kullanilmazsa olmaz evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar