BonePART Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Evet sorun yukarda yaziyo. Belirli MAC ID lere IP sabitlemek istiyorum ama bi turlu bulamadim. Arayuzu aslinda baya sakin ve temiz ama yane kullanan yada baska bi smartnet urunu kullanan warsa yardimci olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 up up and away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 anlamadığım şey, niye mac adrese ip sabitliyosun? sadece belirli ip aralığına izin ver, o zaman giren çıkanı kolay kontrol edersin zaten. Gerçi router arayüzü nasıldır onu da bilmiyorum ya, neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 mr hand anamadin sen benim istedigim su bi mac idli bilgisayar girdiginde hep networkde ayi ipyi alsin cunku o bilgisayara port forwardin yapiyorum modem resetledikce ayi ip aliyo urastiriyo yane desktpum mesela benim evde bi ipye sabit bu sayede torrent ona frwardli laptopta mesela sabit wc 3 portuda ona acik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Modem ve menusunu bilmiyorum ama genelde kurcalamak istedigin ayar modemin dhcp ayarlarinda static ip sekmesinde olur. Modemde oyle bisey yoksa direk bilgisayarin istedigin ip yi almasini da saglayabilirsin. Ama heralde baska aglara da girdiginden dhcp den otomatik almasini istiyorsun... =/ oyle bi durum yoksa direk bilgisayara ip vermek daha kolay yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 usta iyide iste bilgisayardan ayarladin mi bazen ipler cakisiyo nete baglanmiyo alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 direkt bilgisayarda sabit ip belirlemeye ne oldu ki peki böyle kasıyosun? çakışma da oluyosa, illa otomatik ip alan bişey vardır networkte, o sçırtıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 diger makinelerede verirsen cakismaz. birde genelde port lari ip range in ilk elemanlarindan baslanir. ortalardan bi yerden bisey atsay mesela 192.168.1.50 gibi, dhcp 50. makineye gelemeyeceginden cakisma da olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ya ala ala abi tamamda ben istemiyorum bilgisayardan yapmak ayrica kac tane bilgisayar bagli belli deil wireless bi sistem bu bi arkadas guzel cevaplamis saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ha durum öyleyse evet, söylendiği gibi dhcpde ip verilecek ipleri kısıtlarsın portları oda yine belli aralığa verirsin. olayı tam anlatsan kör nişan almazdık :P tutturmuş adam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 KHaRoN said: Modem ve menusunu bilmiyorum ama genelde kurcalamak istedigin ayar modemin dhcp ayarlarinda static ip sekmesinde olur. Modemde oyle bisey yoksa direk bilgisayarin istedigin ip yi almasini da saglayabilirsin. Ama heralde baska aglara da girdiginden dhcp den otomatik almasini istiyorsun... =/ oyle bi durum yoksa direk bilgisayara ip vermek daha kolay yoksa. iste bulamadgim o dhcp ayarlari yok seceneklerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 http://img261.imageshack.us/img261/2527/hasasly4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 soldaki LAN seçeneğinde neler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 iste dhcp ayarlari warda sadece acma kapama war belki yoktur dicemde cok sacma bi olay ya mac cloning war bu oyk neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar